Αντιδράσεις για την ρουσφετολογική προεκλογική ΥΑ για την σύσταση οργανικών θέσεων στην Π.Ε.

Εκπαιδευτικοί Π.Ε. Καβάλας Φυσικής Αγωγής: Αντιδράσεις για την Φωτογραφική Ρουσφετολογική προεκλογική Υπουργική Απόφαση για την σύσταση οργανικών θέσεων στην Α/θμια Εκπαίδευση αποκλειστικά για εκπαιδευτικούς που ανήκαν στη Β/θμια Εκπαίδευση άλλων νομών.‏

Απαιτούμε :1)Να ακυρωθούν όλες οι μετατάξεις εκπ/κών της Β΄/θμιας στην Α΄/θμια Εκπ/ση, που έγιναν με απόλυτα αδιαφανή και αναξιοκρατικά κριτήρια, μη τηρώντας τις αρχές της ισοτιμίας και ισονομίας, αρχές που είναι θεμελιώδεις για την

λειτουργία της Δημόσιας Διοίκησης.

2) Να αρθεί η συνεχιζόμενη άδικη και άνιση αντιμετώπιση των εκπ/κών της Α/θμιας Εκπ/σης. Οι οργανικές θέσεις, που θα συσταθούν στα ΕΑΕΠ Σχολεία, να δοθούν ως κενές κατά τη διαδικασία των φετινών μεταθέσεων, για όλους τους εκπαιδευτικούς της Α/θμιας και της Β/θμιας, αφού τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες.

3)Και οι εκπαιδευτικοί της Α/θμιας έχουν δικαίωμα να εργάζονται στον τόπο των συμφερόντων τους. Μην τους διαχωρίζετε. Δώστε τους τη δυνατότητα να μετατεθούν και αυτοί στα Σχολεία της Α/θμιας όπου ανήκουν. Μην τους τιμωρείτε!

4)Να προβείτε άμεσα στην Δικαίωση των χιλιάδων εκπαιδευτικών ειδικοτήτων που συνειδητά είχαν επιλέξει την Α΄/θμια Εκπ/ση και να επιλύσετε το τεράστιο πρόβλημα που δημιούργησαν οι άδικες πολιτικές αποφάσεις δημιουργώντας δύο κατηγορίες εκπαιδευτικών.

Οι εκπαιδευτικοί ΠΕ11-Φυσικής Αγωγής Α΄/θμιας Εκπ/σης Καβάλας

Ευχαριστούμε !

Tags: Εκπαιδευτικοί ΠΕ Καβάλας Φυσικής Αγωγήςρουσφέτιυπουργική απόφαση
Keywords
Τυχαία Θέματα