Ανακοίνωση κάλεσμα των αιρετών Α ΠΥΣΔΕ Α Αθήνας για τις αναγκαστικές μετακινήσεις

Tweet

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ Α΄ΑΘΗΝΑΣ

Αθήνα 15-10-2013 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ

Άρχισαν οι αναγκαστικές μετακινήσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ – ΠΥΣΠΕ της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής. Μετά από απαίτηση της Περιφέρειας, χωρίς αίτησή τους, μετακινήθηκαν προς τη ΔΔΕ

Αν. Αττικής και Β΄ΔΠΕ Αθήνας δύο συνάδελφοι ΠΕ01 δύο ΠΕ07.Υπήρξαν και άλλες μετακινήσεις που όμως έγιναν με αίτηση των ενδιαφερομένων.

Οι μετακινήσεις ξεκίνησαν πριν ολοκληρωθεί η διαδικασία των τοποθετήσεων σε λειτουργικά κενά και θωρώντας ως δεδομένα τα «πλεονάσματα» που δημιούργησε η αντιεκπαιδευτική πολιτική των συγχωνεύσεων σχολείων και τμημάτων, η αύξηση του ωραρίου των εκπαιδευτικών, τα 27ρια τμήματα που τείνουν να γίνουν 30ρια, η κατάργηση των υποστηρικτικών δομών, το κλείσιμο των βιβλιοθηκών.

Παρά την άρνηση των αιρετών, οι μετακινήσεις προχώρησαν και ετοιμάζονται και άλλες, μόλις οριστικοποιηθεί από τις Δ/σεις ο πίνακας με τους πλεονάζοντες.

Είναι φανερό ότι ο μόνος τρόπος να αποκρουστούν αυτές οι εξελίξεις είναι η κινητοποίηση όλων των συναδέλφων, των ΕΛΜΕ.

Είναι επιτακτική ανάγκη η μαζική παρουσία όλων μας στην συγκέντρωση των ΕΛΜΕ της Αττικής, την Τετάρτη 16/10, στις 12:00, στην Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, προκειμένου να αποτρέψουμε τις αναγκαστικές μετακινήσεις και τα πλασματικά πλεονάσματα.

Υ.Γ. Επίσης στις αμέσως επόμενες ημέρες θα σας ενημερώσουμε για τα τελικά πλεονάσματα όλων των ειδικοτήτων του ΠΥΣΔΕ Α Αθήνας.

Η συλλογική δράση είναι το μόνο μας καταφύγιο!

Μαλαγάρης Θόδωρος – Αντωνόπουλος Παύλος εκλεγμένοι αιρετοί στο ΠΥΣΔΕ Α΄Αθήνας με το ψηφοδέλτιο ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΠΥΣΔΕ Α΄ΑΘΗΝΑΣ

Tags: Α ΠΥΣΔΕ Αθήνας Tweet Share on

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα