Αγωνιστικές Παρεμβάσεις Δυτικής Αθήνας: Οταν το θράσος δεν έχει όρια...

ΟΤΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ ή
ΟΤΑΝ ΟΙ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ-ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ!

Το Υπουργείο παιδείας με χθεσινή του ανακοίνωση με τον σκωπτικό επίλογο "και τώρα τι θα κάνουμε χωρίς βαρβάρους" προχωράει ανενδοίαστα στην υλοποίηση των πιο αντιδραστικών αναδιαρθρώσεων στο δημόσιο σχολείο. Δίνει

"γη και ύδωρ" στους δανειστές υποτάσσεται στις επιταγές του ΣΕΒ , Ε. Ε. και μεγάλου κεφαλαίου. Έτσι υπογράφει: υποχρεωτική παραμονή των εκπαιδευτικών στο σχολείο και τις 30 ώρες του εργασιακού ωραρίου, τις «απαραίτητες» συγχωνεύσεις σχολικών μονάδων με… αντικειμενοποιημένα κριτήρια, την αυτοαξιολόγηση-κατηγοριοποίηση σχολικών μονάδων, αλλά και αξιολόγηση για όλους μέσα στο 2018, συμμετοχή του ΑΣΕΠ στην επιλογή διευθυντών κ.ά.
Αφού δηλώνει δήθεν ότι δεν είναι στις προθέσεις του όλα τα προαναφερθέντα, πλην της αυτοαξιολόγησης, έχει στρώσει το έδαφος με τις εξαγγελίες για το "Νέο Λύκειο" και όλες τις αλλαγές στις οργανωτικές δομές για να ξεπεράσει ακόμα και τις απαιτήσεις των δανειστών.
Η αριστεροδεξιά κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γίνεται από " εγγυητής του δημόσιου σχολείου" σε συντονιστή ενός οργανισμού παροχής εκπαιδευτικών υπηρεσιών, περιορίζοντας δραστικά τα μορφωτικά δικαιώματα των μαθητών και οδηγεί χιλιάδες εκπαιδευτικούς στους δρόμους της ελαστικής εργασίας, των απολύσεων και της εργασιακής περιπλάνησης. Αλήθεια, με τι θράσος θα μας μιλήσουν οι κυβερνητικοί συνδικαλιστές παλιάς και νέας κοπής;
Οι τελευταίες εξαγγελίες όπως και το Νέο Λύκειο που είναι ο πυρήνας των προθέσεων της κυβέρνησης, είναι ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ.
Απαιτείται τώρα πανεκπαιδευτικός ξεσηκωμός σε συμπόρευση με το εργατικό λαϊκό κίνημα.

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΓΕΝΙΚΕΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑΞΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ!
ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ!

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ!

ΟΛΟΙ ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΚΗΡΥΞΕ Η ΑΔΕΔΥ ΣΤΙΣ 11.30 ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ ΣΤΙΣ 12:00!

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

αγωνιστικές παρεμβάσεις δυτικής Αθήνας
Keywords
Τυχαία Θέματα