Α ΕΛΜΕ Κορινθίας: Ολοι στην Απεργία 14/12- Λεωφορείο για την Αθήνα

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΗ

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Στις 14 Δεκέμβρη οι εκπαιδευτικοί μαζί με τους εργαζόμενους στον Δημόσιο και τον Ιδιωτικό τομέα απεργούμε για να διεκδικήσουμε τα αυτονόητα δικαιώματά μας και να σταματήσουμε τη λαίλαπα των μνημονιακών μέτρων. Διεκδικούμε:

Αύξηση των δαπανών για την ΠαιδείαΜαζικούς διορισμούς εκπαιδευτικών ΤΩΡΑΌχι στην ελαστική εργασία. Πλήρη εργασιακά δικαιώματα στους αναπληρωτέςΑντιστεκόμαστε στις εξαγγελίες του Υπουργού για το “ Νέο Λύκειο“
και την τιμωρητική υποχρεωτική παραμονή στο σχολείοΌχι στην αξιολόγηση –χειραγώγηση του 3ου μνημονίουΌχι σε συγχωνεύσεις –καταργήσεις σχολικών μονάδωνΚατάργηση του νόμου Κατρούγκαλου για το συνταξιοδοτικό (Νόμος 4387/16)Μισθούς και συντάξεις αξιοπρέπειας. Γενναία αύξηση των μισθών των νέων συναδέλφων. Υπολογισμό της διετίας 2016-2018 για τη μισθολογική μας εξέλιξη. Ξεπάγωμα του μισθολογίουΚανένας πλειστηριασμός για την πρώτη κατοικία, για τους εργαζόμενους που αδυνατούν να πληρώσουνΝα σταματήσει η φορολογική επιδρομή και η καταλήστευση του εισοδήματός μας. Αφορολόγητο στα 12.000 ευρώΚαμιά αλλαγή στο συνδικαλιστικό νόμο. Θα υπερασπιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις το δικαίωμα στην απεργία που κατακτήθηκε με αγώνες και θυσίες.

ΠΡΟΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΟΛΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 14/12, 11 π.μ. ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΡΑΗ

Η Α ΕΛΜΕ Κορινθίας θα μισθώσει λεωφορείο για την Αθήνα. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να συμμετάσχουν να μας ενημερώσουν μέχρι τη Τετάρτη και ώρα 7 μ.μ. (τηλ. επικοινωνίας : 6948570510).

Α ΕΛΜΕ Κοριθνίαςαπεργίαπανελλαδική απεργία
Keywords
Τυχαία Θέματα