Spoudase 2017: Υποτροφίες για Μεταπτυχιακά εκπαιδευτικών - Κάντε αίτηση

Στην πρώτη έκθεση για Προπτυχιακές και Μεταπτυχιακές Σπουδές που θα πραγματοποιηθεί στην Τεχνόπολη στις 24 και 25 Ιουνίου θα δωθούν υποτροφίες για Μεταπτυχιακά προγράμματα σε διάφορους κλάδους από κορυφαία ελληνικά και κυπριακά πανεπιστήμια.

Όπως αναφέρεται στην έκθεση Spoudase 2017 θα θοδούν και υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές που αφορούν και εκπαιδευτικούς.

Κάντε αίτηση για υποτροφία

Για να μπορέσετε να συμμετάσχετε στην κλήρωση

των υποτροφιών θα πρέπει να κάνετε join στο event της έκθεσης καθώς και να εγγραφείτε στην σελίδα registration που ανοίγει στις 27 Μαρτίου.

Υποψήφιοι από όλη την Ελλάδα, που ενδιαφέρονται να αυξήσουν τις προοπτικές καριέρας τους με ένα μεταπτυχιακό πρόγραμμα και θέλουν να εξερευνήσουν όλες τις επιλογές τους σε Ελλάδα και Κύπρο, θα έχουν τη δυνατότητα 24 & 25 Ιουνίου 2017 στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων να συναντήσουν εκπροσώπους πανεπιστημίων και να λύσουν όλες τις απορίες τους.

Ο υποψήφιος θα μπορεί να βρει το προπτυχιακό και το μεταπτυχιακό που ταιριάζει στις ανάγκες του μιλώντας με εκπροσώπους από κορυφαία ελληνικά και κυπριακά πανεπιστήμια σε κάθε κλάδο.

μεταπτυχιακάπροπτυχιακάSpoudase 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα