Eκποιούνται 37 ακίνητα μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου

εν λόγω ακίνητα έχουν αναρτηθεί στη σελίδα της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων. Υπογραμμίζεται ότι, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία, η πρώτη τιμή για τον πλειστηριασμό δεν μπορεί να είναι μικρότερη από την αντικειμενική τιμή του ακινήτου, γεγονός το οποίο δημιουργεί προβλήματα λόγω του ύψους των τιμών αυτών. Το καθεστώς αυτό πρόκειται να αλλάξει με αποτέλεσμα να λαμβάνοντα υπόψη τα 2/3 της αντικειμενικής τιμής και αν δεν εκδηλώνεται ενδιαφέρον το 50% αυτής.

Σύμφωνα με το capital.gr

στη λίστα των πλειστηριαζόμενων ακινήτων περιλαμβάνονται 6 διαμερίσματα της εταιρείας «Καρούζος 4 ΚΑΠΠΑ ΑΕΒΕ» και οκτώ αποθήκες σε πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Σέκερη 8 και Κανάρη 14 στο Κολωνάκι.

Επίσης η ένδειξη ''Πρόδ. Εμφιετζόγλου'' αφορά σε διαμέρισμα έβδομου ορόφου, 163 τετραγωνικών μέτρων, στην παραλία της Θεσσαλονίκης, επί της λεωφόρου Μεγάλου Αλεξάνδρου 23, και τιμή εκκίνησης έχει οριστεί στα 650.000 ευρώ

Στη λίστα των ακινήτων περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων:

- Διαμέρισμα 163 τ.μ στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στη Θεσσαλονίκη, στον έβδομο όροφο με τιμή εκκίνησης τις 650.000 ευρώ.

- Ακίνητο στο Κολωνάκι με τιμή εκκίνησης 4,168 εκατ. ευρώ

- Οικόπεδο 238 τ.μ με οικοδομή στα Βριλήσσια έναντι 480.000 ευρώ

- Αγροτεμάχιο 3 στρεμμάτων στη θέση Πουρνάρι Πυλαίας Θεσσαλονίκης, έναντι 400.000 ευρώ.

Tags: πλειστηριασμοίπλειστηριασμοί ακινήτωνμεγαλοειφέλετες δημοσίου Tweet

View the discussion thread.

Keywords
Τυχαία Θέματα