6 θέσεις από την Equal Society στο Δήμο Κέρκυρας

Εργασία

Η Equal Society στο πλαίσιο της Πράξης με τίτλο «Κοινωνικές Δομές Αντιμετώπισης της Φτώχειας στο Δήμο Kέρκυρας» η οποία υλοποιείται στο πλαίσιο του Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού 2007-2013, με συγχρηματοδότηση από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο, προβαίνει στη πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού έξι (6) ανέργων έως 30 ετών για απασχόληση, χρονικής διάρκειας 24 μηνών, στις δομές Τράπεζα Χρόνου και Γραφείο Διαμεσολάβησης του δήμου Κέρκυρας. Οι θέσεις είναι:

ΠΕ,

ΤΕ Ανθρωπιστικών Επιστημών 2
ΔΕ Διοικητικών 3
ΠΕ ΤΕ Κοινωνικών Λειτουργών 1

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Δικαιούχου στην ακόλουθη διεύθυνση: Καλοσγούρου 1,
Ταχυδρομικός Κώδικας: 49100, Κέρκυρα
απευθύνοντάς την στον φορέα: «Equal Society – Κοινωνία Ίσων Ευκαιριών»
(Τηλέφωνο επικοινωνίας : +30 2661 021203).

Η καταληκτική προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι έως 18 Φεβρουαρίου 2013 και ώρα 14:00 μ.μ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

e-dimosio

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα