6 νέοι γιατροί εργασίας στον ΑΔΜΗΕ

Εργασία

Νέοι γιατροί εργασίας στον ΑΔΜΗΕ

Εξι Ιατρούς Εργασίας θα απασχολήσει με σύμβαση παροχής υπηρεσιών -διάρκειας 12 μηνών- ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας.

Το νέο προσωπικό θα παρέχει υπηρεσίες Ιατρικής της Εργασίας στις Μονάδες της εταιρείας στους νομούς: Βοιωτίας-Εύβοιας, Λάρισας, Αγρινίου, Τρίπολης, Θεσσαλονίκης και Κοζάνης.

Οι

υποψήφιοι πρέπει να είναι Ιατροί, μέλη Ιατρικού Συλλόγου, να κατέχουν και να ασκούν την ειδικότητα της Ιατρικής της Εργασίας και (οι άντρες) να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν νόμιμα απαλλαγεί από αυτές.

Η επιλογή θα γίνει από Επιτροπή που θα συσταθεί στον ΑΔΜΗΕ Α.Ε. για τον σκοπό αυτό και η οποία θα προβεί στην αξιολόγηση των υποψηφίων με βάση τα απαιτούμενα προσόντα, την επιστημονική τους κατάρτιση και την εμπειρία στο αντικείμενο της ιατρικής της εργασίας και ειδικότερα στον κλάδο της ηλεκτρικής ενέργειας. Η Επιτροπή δύναται να ζητήσει προσωπικές συνεντεύξεις από τους υποψήφιους.

Οι αιτήσεις συνοδευόμενες με τα απαραίτητα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν ή να αποσταλούν ταχυδρομικά έως και τις 31 Ιανουαρίου στον ΑΔΜΗΕ/ΔΑΔΥ (Δυρραχίου 89 & Κηφισού, 104 43 Αθήνα) και στους κατά τόπους Ιατρικούς Συλλόγους.

Απαραίτητα δικαιολογητικά
Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται από την προκήρυξη αφορούν:

Πτυχίο ή Δίπλωμα Ιατρικής Σχολής ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμο, αντίστοιχο και νομίμως αναγνωρισμένο της αλλοδαπής.Αδεια Ασκησης Ιατρικού Επαγγέλματος.Βεβαίωση Μέλους Ιατρικού Συλλόγου.Αδεια Τίτλου Ειδικότητας της Ιατρικής της Εργασίας όπως πιστοποιείται από τον οικείο Ιατρικό Σύλλογο.Πιστοποιητικό του Ιατρικού Συλλόγου ότι ο υποψήφιος δεν έχει τιμωρηθεί πειθαρχικά.Γνωστοποίηση των επιχειρήσεων όπου ο υποψήφιος ασκεί καθήκοντα Ιατρού Εργασίας, καθώς και τα λοιπά στοιχεία που προβλέπονται στον Νόμο 3850/2010 προκειμένου να υποβληθεί στο αρμόδιο ΚΕΠΕΚ.Βεβαιώσεις ανάληψης καθηκόντων ως Ιατρός Εργασίας, που να έχουν κατατεθεί σε οποιαδήποτε Υπηρεσία του Σ.ΕΠ.Ε. σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στον Νόμο 3850/2010 (άρθρο 16, παρ. 2).Βεβαίωση εργοδότη, εφόσον υπάρχει εμπειρία απασχόλησης σε καθήκοντα Ιατρού Εργασίας.Βιογραφικό σημείωμα.Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

Υπενθυμίζεται πως στα βιογραφικά που θα καταθέσουν οι υποψήφιοι θα πρέπει να αναφέρουν τυχόν απασχόλησή τους σε Ασφαλιστικούς Φορείς.

Περισσότερες πληροφορίες στο τηλλεφωνο 210-5192280.

ΕΘΝΟΣ

Η alfavita.gr προσπαθεί να δημοσιεύει τις πιο έγκυρες αγγελίες εύρεσης εργασίας. Στα πλαίσια αυτά όσοι ενδιαφέρονται για εργασία μπορούν να επισκέπτονται την κεντρική μας σελίδα για την "εύρεση εργασίας". Επίσης όσοι είναι ...κολλημένοι με το facebook μπορούν να επισκέπτονται και τη σελίδα μας "βρίσκω δουλειά". Η ενημέρωση είναι συνεχής και άμεση και στις δύο σελίδες.

Θέλετε να ενημερώνεστε για όλες τις αγγελίες μέσω twitter; Κάντε μας follow στο λογαριασμό μας στο Twitter ΕΔΩ

Επιλέξτε την alfavita.gr για να βρείτε δουλειά.

Keywords
Τυχαία Θέματα