37 προσλήψεις στις κατασκηνώσεις δήμου Χανίων

Πρόσληψη τριάντα επτά (37) συνολικά ατόμων με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του Ν.2190/1994, του άρθρου 9 του Ν.3812/2009 καθώς και του άρθρου 206 του Ν.3584/2007 για διάστημα έως τρεις (3) μήνες, τα οποία καθορίζονται ως στελέχη και εργατικό προσωπικό για τη λειτουργία της Παιδικής Εξοχής και Κατασκήνωσης του Δήμου Χανίων για το έτος 2017 ως ακολούθως:

1 Συντονιστές 2 Επιμελητές2 Ειδ. Συνεργάτες-Ψυχαγωγοί2 Ειδ. Συνεργάτες-Χειροτεχνίας2 Γυμναστές11 Ομαδάρχες1 Βοηθ. Διαχειριστές1 Αποθηκάριοι1 Γιατροί1 Νοσοκόμοι1 Μάγειροι1 Βοηθ. Μαγείρων7
Εργάτες/τριες1 Προσωπικό Καθαριότητας1 Φύλακας1 Ειδικός Τεχνίτης1 Ναυαγοσώστης

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Οι ενδιαφερόμενοι μαζί με την αίτησή τους πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικά:

Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων της αστυνομικής ταυτότητας.Αντίγραφο τίτλου σπουδών (όπου απαιτείται).Αντίγραφο αδειών (όπου απαιτείται).Βεβαιώσεις κατασκηνωτικής εμπειρίας (όπου απαιτείται).Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/1986 ότι δεν έχουν κώλυμα κατά το άρθρο 16 του Υπαλληλικού Κώδικα: α) ότι δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και σε οποιαδήποτε ποινή για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία, καταπίεση, απιστία περί την υπηρεσία, παράβαση καθήκοντος καθ’ υποτροπή, συκοφαντική δυσφήμιση, καθώς και για οποιοδήποτε έγκλημα κατά της γενετήσιας ελευθερίας ή οικονομικής εκμετάλλευσης της γενετήσιας ζωής, β) ότι δεν είναι υπόδικοι και δεν έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε, γ) ότι δεν έχουν, λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα και για όσο χρόνο διαρκεί η στέρηση αυτή, δ) ότι δεν τελούν υπό δικαστική συμπαράσταση.Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνει ο υποψήφιος ότι το αμέσως προηγούμενο δωδεκάμηνο, που συμπληρώνεται με αφετηρία την τελευταία ημέρα της απασχόλησης για την οποία πρόκειται να προσληφθεί, δεν έχει απασχοληθεί σε δημόσια υπηρεσία ή Νομικό Πρόσωπο του άρθρου 14 , παρ.1 του Ν. 2190/1994. Σε περίπτωση που έχει απασχοληθεί να δηλώνει την ακριβή χρονική διάρκεια της απασχόλησής του (έναρξη και λήξη).Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνει ο υποψήφιος ότι δεν υπόκειται στους περιορισμούς των άρθρων 5 και 6 του π.δ.164/2004, όπου προβλέπεται ελάχιστο κενό τριών (3) μηνών μεταξύ συμβάσεων εξαρτημένης εργασίας που συνάπτονται με τον ίδιο εργαζόμενο και τον ίδιο εργοδότη για την κάλυψη ιδίων ή παρεμφερών αναγκών (όρθρο 5), ενώ η συνολική χρονική διάρκεια των συμβάσεων δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τους 24 μήνες (άρθρο 6).

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν τις αιτήσεις τους από 21/06/2017 έως και 26/06/2017 :

α) ταχυδρομικώς

β) αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή και ώρες από 8.30 έως 14.30 στο γραφείο Κατασκήνωσης του Δήμου Χανίων, επί της οδού Καραϊσκάκη (γωνία).

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι τέσσερις (04) ημερολογιακές ημέρες, αρχής γενομένης από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης στο Δημοτικό Κατάστημα.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.grπροκήρυξηπροσλήψειςμόνιμες προσλήψεις
Keywords
Τυχαία Θέματα