3.310 εποχικές προσλήψεις στην Περιφέρεια Αττικής

p1 {font-family:Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;font-size:12px;margin-left:8px;margin-right:8px;margin-top:4px;margin-bottom:4px;text-align:justify;}ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑ 964 θέσεις στην «Αθηνά» και 630 στον «Ομιλο για την UNESCO»

Τις 3.310 φθάνουν οι κενές θέσεις κοινωφελούς εργασίας που θα καλυφθούν στην Περιφέρεια Αττικής, μέσω 14 μη κυβερνητικών οργανώσεων και οργανισμών.

Πρόκειται για θέσεις πεντάμηνης απασχόλησης, οι οποίες αντιστοιχούν σε δήμους, δημοτικές επιχειρήσεις και νομικά πρόσωπα δημόσιου και ιδιωτικού δικαίου, τα οποία θα απασχολήσουν προσωπικό όλων των κατηγοριών εκπαίδευσης.

Ο Δήμος Αθηναίων θα προσλάβει μεταξύ άλλων 34 γυμναστές αθλοπαιδιών μαζικού αθλητισμού μέσω της ΑΜΚΕ «Αθηνά»

Αιτήσεις υποβάλλονται ήδη για την κάλυψη 964 θέσεων μέσω των αστικών μη κερδοσκοπικών εταιρειών «Αθηνά», η οποία μεσολαβεί για 630 θέσεις, τον Κεντρικό Τομέα Περιφερειακής Ενότητας Αττικής και Ομιλος για την UNESCO Ν. Πειραιώς και Νήσων, μέσω του οποίου θα προσληφθούν 334 εποχικοί εργαζόμενοι στον Πειραιά.

ΑΜΚΕ «Αθηνά»
Εως τις 19 Ιουνίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά των υποψηφίων στον διαγωνισμό της ΑΜΚΕ Ψυχοκοινωνικής Ανάπτυξης «Αθηνά» για την κάλυψη 630 θέσεων στους δήμους Ζωγράφου και Αθηναίων και στα γενικά νοσοκομεία «Ασκληπιείο» Βούλας και «Γ. Γεννηματάς». Αιτήσεις υποβάλλονται αποκλειστικά ταχυδρομικώς, με συστημένη επιστολή, στην ταχυδρομική διεύθυνση: Αλ. Ασημακοπούλου 7, Τ.Κ. 173 42, Αγιος Δημήτριος. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 210 8668365.

Ομιλος για την UNESCO Ν. Πειραιώς και Νήσων
Μία εβδομάδα ακριβώς, έως την επόμενη Τετάρτη 20 Ιουνίου, έχουν στη διάθεσή τους οι ενδιαφερόμενοι για τις 334 θέσεις που προκηρύχθηκαν μέσω του Ομίλου για την UNESCO Ν. Πειραιώς και Νήσων. Το νέο προσωπικό θα στελεχώσει τους δήμους Κερατσινίου - Δραπετσώνας και Περάματος, αλλά και την Περιφέρεια Πειραιώς. Η υποβολή αιτήσεων πραγματοποιείται αυτοπροσώπως ή με άλλο εξουσιοδοτημένο πρόσωπο ή ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στην ταχυδρομική διεύθυνση: Πέτρου Ράλλη 210 & Θησέως 1, Νίκαια, απευθύνοντάς την στον Ομιλο για την UNESCO Νομού Πειραιώς & Νήσων, με την ένδειξη: «Για την Π.Ε. Πειραιά». Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται στα τηλέφωνα 210 4967757 και 210 4179797.

Νέες εγκρίσεις

Το ΑΣΕΠ προχώρησε στην έγκριση ακόμα 2.346 θέσεων, οι οποίες θα καλυφθούν μέσω δέκα ΜΚΟ. Οι νέοι εργαζόμενοι θα στελεχώσουν, μεταξύ άλλων, τους δήμους Αγίας Βαρβάρας, Μεταμόρφωσης Αττικής, Αλίμου, Μοσχάτου - Ταύρου, Νέας Ιωνίας και Γαλατσίου, την Περιφέρεια Αττικής και την Ιερά Μονή Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως. Οσον αφορά τις ειδικότητες που συγκεντρώνουν την πλειονότητα των θέσεων, είναι οι ακόλουθες έξι:

ΥΕ Γενικών Καθηκόντων, 50 θέσεις, ΠΕ Γυμναστών Διαφόρων Ειδικεύσεων, 34 θέσεις, ΔΕ Φυλάκων, 26 θέσεις, ΥΕ Εργατών Πρασίνου, 24 θέσεις, ΤΕ Βρεφονηπιοκόμων, 23 θέσεις, και ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων, 22 θέσεις.

Μεγάλο αριθμό θέσεων συγκεντρώνο

Keywords
Τυχαία Θέματα