3 άτομα στο Τ.Ε.Ι. Κρήτης

Ο Ειδικός Λογαριασμός του ΤΕΙ Κρήτης, σύμφωνα με την με αρ. 753/Θ.10ο /08.03.2017 Πράξη της Επιτροπής Ερευνών του ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Κρήτης η οποία και αναρτήθηκε στο δικτυακό τόπο του Προγράμματος Διαύγεια με ΑΔΑ:

7ΗΤΘ4691Ο3-8ΝΞ, ανακοινώνει ότι προτίθεται να συνάψει τρείς (3) συμβάσεις μίσθωσης έργου, ιδιωτικού δικαίου, για την παροχή υπηρεσιών στο πλαίσιο υλοποίησης του 2 ου κύκλου του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Οργάνωση και Διοίκηση για Μηχανικούς», το οποίο είναι αυτοχρηματοδοτούμενο.

Θέση 1-2
Απαραίτητα προσόντα:
- Πτυχίο Σχολής Θετικών Επιστημών ή Δίπλωμα Μηχανικού.
- Μεταπτυχιακό Δίπλωμα.
- Καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
- Αποδεδειγμένη εργασιακή εμπειρία στη διοικητική και γραμματειακή υποστήριξη μεταπτυχιακών προγραμμάτων.
- Πτυχίο ECDL ή ισοδύναμου σε γνώσεις MS Office και Internet.
- Εμπειρία χρήσης λογισμικού γραμματειακής υποστήριξης και διαχείρισης φοιτητών cardisoft.

Θέση 3
Απαραίτητα προσόντα:
- Πτυχίο Σχολής Θετικών Επιστημών.
- Μεταπτυχιακό Δίπλωμα ειδίκευσης σε θέματα πληροφορικής.
- Πολύ καλή γνώση της Αγγλικής γλώσσας.
- Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία τουλάχιστον 5-ετών σε θέματα ανάπτυξης και υποστήριξης διαδικτυακών υπηρεσιών που απευθύνονται σε ακαδημαϊκές κοινότητες.
- Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία τουλάχιστον 5-ετών σε θέματα διαχείρισης λειτουργικών συστημάτων διακομιστών Unix/Linux/bsd με ειδικές γνώσεις σε τεχνολογίες συστημάτων εικονικών μηχανών (Virtualization) σε περιβάλλον Linux XEN και KVM και σε τεχνολογίες SSL, LDAP, CAS, PKI, Single Sign On, VPN, Shibboleth.
- Αποδεδειγμένη προϋπηρεσία τουλάχιστον 5-ετών σε θέματα διαχείρισης πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης OpenEclass και προγραμματισμού δυναμικών ιστοσελίδων και διαχείρισης βάσεων δεδομένων

Για πληροφορίες σχετικά με το αντικείμενο του έργου, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται: Επιστημονικά Υπεύθυνος: κος Εμμανουήλ Κουδουμάς στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 2810 379887 και στο email: [email protected]

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ: http://diavgeia.gov.gr

ΤΕΙ Κρήτηςπροσλήψεις
Keywords
Τυχαία Θέματα