2 θέσεις στο Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου του Ε.Κ. «Αθηνά»

Το Ερευνητικό Κέντρο «Αθηνά» (ΝΠΙΔ μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα) εποπτευόμενο από την Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, και ειδικότερα το Ινστιτούτο Επεξεργασίας του Λόγου, στο πλαίσιο υλοποίησης του συγχρηματοδοτούμενου έργου «Interactive Music Science Activities» (iMuSciCA) (Grant Agreement No. 731861, H2020-ICT-22-2016), προτίθεται να απασχολήσει επιστημονικούς συνεργάτες με τους οποίους

θα συναφθούν συμβάσεις εργασίας ορισμένου χρόνου / μίσθωσης έργου και δη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που συναρτάται με την υλοποίηση συγκεκριμένων παραδοτέων, δυνάμενες να παραταθούν με βάση την πορεία του ανωτέρω αναφερόμενου έργου έως την ολοκλήρωσή του με ανάλογη αμοιβή και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για ανάληψη σχετικού έργου, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας, στο πλαίσιο υλοποίησης του έργου «Interactive Music Science Activities» (iMuSciCA).

Απαραίτητα προσόντα:

Πανεπιστημιακός τίτλος σπουδών από Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα στον τομέα των Η/Υ και της Πληροφορικής.Εμπειρία στην ανάπτυξη εφαρμογών web με Javascript, CSS, HTML5.Εμπειρία σε αντικειμενοστραφή προγραμματισμό (Java, C++, Python).Εμπειρία σε τεχνικές ανάλυσης πολυτροπικών σημάτων και μηχανικής μάθησης.Άριστη γνώση της αγγλικής γλώσσας.

Για περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την παρούσα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, απευθυνθείτε στην κα Β. Παναγοπούλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected] και στο τηλέφωνο: 210 6875303.

Θέσεις εργασίαςεύρεση εργασίαςαγορά εργασίαςεργασίαβρίσκω δουλειάκαριέρααγγελίαproson.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα