11χρονος βρέθηκε μαχαιρωμένος σε πάρκινγκ ξενοδοχείου

Κοινωνία

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στη Κρήτη από την είδηση ότι ένα 11χρονο αγόρι βρέθηκε μαχαιρωμένο σε πάρκιγνκ ξενοδοχείου στη Χερσόνησο Ηρακλείου και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες το μικρό παιδάκι είναι ρωσικής καταγωγής και βρίσκονταν με την οικογένεια του στην Κρήτη για διακοπές.

Οι γονείς του ανήλικου παιδιού είχαν δηλώσει την εξαφάνισή του όμως κανείς δεν περίμενε την τροπή που θα έπαιρνε η υπόθεση.

Ο

11χρονος εντοπίστηκε λίγο πριν τις 3 τα ξημερώματα στο πάρκινγκ του ξενοδοχείου με 11 μαχαιριές στο θώρακα.

Αμέσως διακομίσθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο ενώ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης προσγειώθηκε C-130 το οποίο θα μεταφέρει το άτυχο παιδί σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Πριν γίνει η μεταφορά του, ο μικρός εξετάζεται από τον Ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθούν όλες οι λεπτομέρειες του άγριου μαχαιρώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr το 11χρονο παιδί, έχει σοβαρά τραύματα στην σπονδυλική στήλη γεγονός που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την κατάσταση του.

Το χρονικό των ερευνών

Οι αστυνομικές αρχές από τα ξημερώματα βρίσκονται επί ποδός για την εξιχνίαση της πρωτοφανούς αυτής επίθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ήδη έχει προσαχθεί ένας ενήλικας. Πρόκειται για έναν 20χρονο αλλοδαπό, ο οποίος εργάζεται στο ξενοδοχείο ως ανιματέρ.

Πιθανότατα αιτία του κακού ήταν ένα κινητό τηλέφωνο και ένας φορητός υπολογιστής. Συγκεκριμένα, ο 11χρονος έχασε το λάπτοπ και το κινητό του και βγήκε να το ψάξει, κάπου εκεί οι γονείς του έχασαν τα ίχνη του για να βρεθεί τελικά τα ξημερώματα μαχαιρωμένο σε υπαίθριο χώρο της ξενοδοχειακής μονάδας.

Ο νεαρός Ολλανδός ανιματέρ, μετά από πολύωρη ανάκριση, φέρεται να ομολόγησε πως εκείνος μαχαίρωσε τον μικρό και μάλιστα υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που είχε κρύψει το μαχαίρι, το οποίο νωρίτερα είχε πλύνει.

flashnews.gr

Tags: δολοφονία11χρονοςΚρήτη
Keywords
Τυχαία Θέματα