Αλμυρά Muffins με ελιές, ρίγανη και δενδρολίβανο

Κάθε φορά που θα βάλω μπρος να φτιάξω muffins, μου έρχεται πάντα το ίδιο πράγμα στο μυαλό. Πόσο εύκολο πράγμα είναι η μαγειρική!!! Τουλάχιστον σήμερα... Μακράν ευκολότερη από την εποχή που οι κυνηγοί έπρεπε να βγουν να κυνηγήσουν κανένα ...μαμούθ, την ώρα που οι γέροι της φυλής προσπαθούσαν να ανάψουν φωτιά κτυπώντας πέτρες μεταξύ τους πάνω από ξύλα που μάζευαν όλο το πρωινό οι γυναίκες. Άλλες εποχές εκείνες, και όχι μόνο επειδή δεν υπάρχουν πια μαμούθ...

Εύκολο πράγμα η μαγειρική, και τα muffins

τα ευκολότερα από τα εύκολα. Ανακατεύεις τα υλικά, τα αδειάζεις σε φόρμες, τα βάζεις στο φούρνο και ...απολαμβάνεις την καταξίωση και το χειροκρότημα!!!

Ναι, αλλά υπάρχουν και κάποιοι κανόνες που κάνουν τη διαφορά! Ακολουθήστε τους και αυτή η διαφορά θα ...”φανεί στο χειροκρότημα”!!! Εμφανίστε μια φουρνιά ζεστά-ζεστά muffins σε ένα φιλικό δείπνο, σε ένα mini μπουφέ, και δείτε τα να γίνονται ανάρπαστα, να εξαφανίζονται σαν να έχουν πέσει πάνω τους σμήνη από ακρίδες.

Η σημερινή συνταγή είναι για αλμυρά muffins με μόνο ελιές και μυρωδικά, ένα “εργαλείο” για κάποιες τέτοιες περιστάσεις, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε σαν ορεκτικό, είτε σαν ψωμάκια αλλά τί ψωμάκια!!!) σε ένα μπουφέ, συνοδεύοντας μία πιατέλα με αλλαντικά, για παράδειγμα.

Keywords
Αναζητήσεις
κεικ νηστισιμο αλμυρο, νηστισιμα αλμυρα κεικ
Τυχαία Θέματα