Αυτή κι αν είναι “διαπλοκή”… Άνδρες, για εσάς!

Σε κάποιο μακρινό παρελθόν (πάνε δυόμιση χρόνια τώρα) είχα ανεβάσει μία συνταγή (“μπισκοτο-καλύμματα για φλυτζάνι τσαγιού”), η οποία θα μπορούσε να χρησιμεύσει και σαν ιδέα για δώρο εορτών. Η βασική ιδέα ήταν η δημιουργία ενός πλέγματος από λεπτές λωρίδες ζύμης (σφολιάτας σε εκείνη την περίπτωση) που, όταν ψηθούν στο φούρνο, συγκολλούνται μεταξύ τους και δημιουργού ένα όμορφο στην εμφάνιση πλέγμα που μπορεί να χρησιμεύσει σαν καπάκι για φλυτζάνια τσαγιού, την ώρα του σερβιρίσματός του, τα οποία στη συνέχεια βέβαια,

θα φαγωθούν σαν σφολιατο-μπισκοτάκια με το τσάι. Μία ιδέα αποκλειστικά για μαμάδες.

Σήμερα θα ανεβάσω την “απάντηση των ανδρών”!!! Θα έχουν πλέον και αυτοί το δικό τους “πλέγμα”, για τις δικές τους συναθροίσεις. Όχι για τσάι, φυσικά!!! Μία ανδροπαρέα ξεκινάει με μισή ντουζίνα δυνατές μαύρες μπύρες (“ποιά Aaaaamstel;” που λέει και η διαφήμιση), σερβιρισμένη σε ποτήρια που είναι “στενά κάτω και ανοικτά επάνω… Σαν τη Σούλα” (“ποια Σούουουλα;”, συνεχίζει η διαφήμιση) και μπροστά της θέλει κάτι... με δυνατή γεύση.

Ε, λοιπόν, αυτήν τη δυνατή γεύση, παρουσιασμένη με έναν ωραίο τρόπο, θα σας τη δώσω εγώ… Πλησιάζει και η γιορτή του μπαμπά, μην το ξεχνάμε, και οι κόρες έχουν δουλειά στην κουζίνα του σπιτιού!

Keywords
Τυχαία Θέματα
Αυτή, “διαπλοκή”…, Άνδρες,afti, “diaploki”…, andres