Το κατεψυγμένο με άλλο μάτι...

Τι γνώμη έχετε για τα κατεψυγμένα τρόφιμα; Αν δεν τα έχετε σε ιδιαίτερη εκτίμηση, ένα ραντεβού με τη διάσημη σεφ Ντίνα Νικολάου και τη γνωστή διατροφολόγο Φωτεινή Κοκκίνου, μπορεί να σας αλλάξει την εικόνα.

Ο Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου (ΟΠΕ) προσκαλεί όλους το Σάββατο 16 Μαρτίου 2013 από τις 12:00 έως τις 20:00 για να μαγειρέψετε παρέα με τη σεφ Ντίνα Νικολάου νόστιμες και πρωτότυπες συνταγές με κύριο συστατικό τα κατεψυγμένα θαλασσινά.

Τόπος

συνάντησης, το εμπορικό κέντρο Athens Metro Mall (σταθμός Μετρό Αγ. Δημητρίου). Εκεί, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο επίπεδο 0, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε τη σεφ και να ανακαλύψετε μαγειρικά μυστικά με άρωμα θάλασσας.

Η Ντίνα Νικολάου θα εκτελέσει εύκολες και υγιεινές συνταγές με κατεψυγμένα αλιεύματα, όπως γαρίδες, καλαμαράκια, χταπόδι, φιλέτο γλώσσας και σφυρίδας, συνδυασμένες πάντα με πρώτες ύλες από την πλούσια ελληνική γη, ενώ η διακεκριμένη διατροφολόγος Φωτεινή Κοκκίνου, θα βρίσκεται στο χώρο για να σας ενημερώσει σχετικά με την υψηλή θρεπτική αξία των κατεψυγμένων αλιευμάτων που συμβάλουν στη βελτίωση της υγείας με την προστατευτική τους δράση έναντι πλήθους παθήσεων. Η κ. Κοκκίνου θα απαντήσει επίσης σε ερωτήσεις και απορίες των επισκεπτών αναφορικά με τα κατεψυγμένα αλιεύματα και τη διατροφή.

Εν όψει Σαρακοστής, μια βόλτα στο Metro Mall μάλλον επιβάλλεται!

Keywords
Τυχαία Θέματα