Τηλέμαχος Art Grill

Για κρεοφαγία στην ξακουστή κηφισιώτικη ταβέρνα.

Η θέση Στην Κάτω Κηφισιά, μεταξύ των οδών Μάρκου Μπότσαρη και Λύρα.

Η ατμόσφαιρα Χώρος καθωσπέπει και περιποιημένος που δεν θυμίζει κλασική ταβέρνα. Στο εσωτερικό υπάρχουν δυο αίθουσες, μία εκ των οποίων κοσμεί η κάβα. Το προσωπικό είναι ευγενικό, ωστόσο αρκετές φορές χρειαζόταν να κάνουμε σήματα με τα χέρια προκειμένου να μας προσέξουν.

Το φαγητό Στην αρχή έρχονται δύο δίσκοι για να διαλέξουμε σαλάτες και ορεκτικά – μπορείτε όμως να παραγγείλετε

και από τον κατάλογο. Επιλέξαμε μια σαλάτα ταμπουλέ, και μια μερίδα φάβα, η οποία ήταν ελαφρώς αδιάφορη. Για να μπούμε στο ψητό... ξεκινήσαμε με κρεατομεζέ: γουρουνόπουλο και κοκορέτσι από τα «της σούβλας». Το γουρουνόπουλο τραγανό εξωτερικά και ζουμερό εσωτερικά, το κοκορέτσι -που σπάνια είναι επιτυχημένο- λουκούμι. Από τα κυρίως, η μετρίως ψημένη σπαλομπριζόλα και το ένα αρνίσιο σουβλάκι μας άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις. Νόστιμο κρέας, ψημένο αριστοτεχνικά και κατά την παραγγελία. Οι στρόγγυλες πατάτες ήρθαν ελαφρώς... καθυστερημένες, αλλά ήταν τόσο καλοτηγανισμένες και τραγανές που δεν παραπονεθήκαμε. Για το τέλος, παραλείψαμε το γλυκό μιας και είχαμε χορτάσει. Και με το παραπάνω.

Ο λογαριασμός Περί τα 35 ευρώ το άτομο. Αρκετά τσιμπημένη τιμή για ταβέρνα, ακόμα και περιωπής. Παρ' όλα αυτά, επειδή τα κρεατικά είναι πολύ νόστιμα προτείνουμε να επισκεφθείτε τον Τηλέμαχο με μεγάλη παρέα.

Η κάβα Πήραμε μια μπίρα και ένα ποτήρι ωραιότατο κόκκινο κρασί που εμφιαλώνουν οι ίδιοι· ρωτήσαμε και μάθαμε πως είναι ένα χαρμάνι από Syrah, Pinotage και Merlot. Για τους πιο απαιτητικούς, υπάρχει ενημερωμένη λίστα με ελληνικές και νοτιοαφρικάνικες ετικέτες που εισάγουν οι ίδιοι.

Επιπλέον πληροφορίες Σαββατοκύριακο χρειάζεται οπωσδήποτε κράτηση. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα – Παρασκευή 7μ.μ.-1 μ.μ., Σάββατο 12 μ.μ. - 1 π.μ. Κυριακή 12.00 μ.μ. -5 μ.μ.

Τηλέμαχος Art Grill, Φραγκοπούλου 19, Κάτω Κηφισιά, τηλ.: 210 8074015.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τηλέμαχος Art Grill,tilemachos Art Grill