Συνεργασία με τα βρετανικά καταστήματα τροφίμων OCADO &ASDA

Τη συνεργασία της με τα βρετανικά καταστήματα τροφίμων OCADO & ASDA εγκαινίασε η Creta Farms μέσω λανσαρίσματος έξι κωδικών με την επωνυμία Olive Hill Farm Pork Sausages.

Οπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, οι πωλήσεις που καταγράφησαν από τις πρώτες κιόλας εβδομάδες κυκλοφορίας των προϊόντων ξεπέρασαν κατά 200% τις αρχικές προβλέψεις της εταιρείας, καταγράφοντας θετικές εντυπώσεις στο καταναλωτικό κοινό. Πιο συγκεκριμένα, στο OCADO, το μεγαλύτερο online

κατάστημα στη Μ. Βρετανία, όπου οι πωλήσεις των προϊόντων της Creta Farms ξεκίνησαν τη δεύτερη εβδομάδα του Μαρτίου, τα προϊόντα της σειράς Olive Hill Farm Pork Sausages και συγκεκριμένα το καινοτόμο χοιρινό λουκάνικο, αναδείχθηκε 1ο στις πωλήσεις της κατηγορίας του με την ολοκλήρωση των πρώτων τριών εβδομάδων κυκλοφορίας του.

Αντίστοιχα, στα καταστήματα ASDA, τα οποία κατέχουν το 15% της αγοράς στις συνολικές πωλήσεις τροφίμων στη Μ. Βρετανία, τα προϊόντα της Creta Farms ήδη από τη δεύτερη εβδομάδα του Απριλίου έχουν παρουσία σε πάνω από 100 σημεία πώλησης, με στόχο να ξεπεράσουν μέχρι το τέλος του χρόνου τα 300. Τα προϊόντα της σειράς Olive Hill Farm Pork Sausages ήδη ξεπέρασαν τον 1 τόνο πωλήσεων μόλις την πρώτη εβδομάδα παρουσίας τους στα καταστήματα.

Αναδημοσίευση από το www.kathimerini.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα