Ψαρονέφρι

Παλιά χασαποταβέρνα. Γεμίζει ασφυκτικά τα σαββατοκύριακα από οικογένειες που καταφθάνουν για το περίφημο ψητό χοιρινό φιλέτο.

Η θέση Κοντά στο Ολυμπιακό στάδιο. Στην οδό Πέλικα, μία από τις εξόδους της Λεωφόρου Κύμης.

Η ατμόσφαιρα Οικογενειακή χασαποταβέρνα μεγάλων διαστάσεων· χωρίζεται σε 3 αίθουσες. Ο διάκοσμος απουσιάζει, τα τραπέζια είναι διατεταγμένα στη σειρά και σε ώρες αιχμής το βουητό της πολυκοσμίας είναι

ελαφρώς ενοχλητικό - στην αρχή, μετά το συνηθίζεις. Οι σερβιτόροι τρέχουν δεξιά-αριστερά για να τους εξυπηρετήσουν όλους με αποτέλεσμα να ξεχνούν και κάτι, καμμιά φορά.

Το φαγητό Είναι τόσο διαδεδομένο από στόμα σε στόμα το ψαρονέφρι που φτιάχνει που κατάφερε μέχρι και το όνομα της ταβέρνας να αλλάξει· το αρχικό όνομα του μαγαζιού ήταν «Βαγγέλης», το όνομα του ιδιοκτήτη. Αξίζει όμως την φήμη του. Μικρά φιλέτα, σωστά ψημένα, ζουμερά-ζουμερά πάνω σε ψητές ντομάτες (θερμοκηπιακές αυτήν την εποχή) που τους δίνει έξτρα γεύση. Εξίσου καλοψημένα το μοσχαρίσιο συκώτι και η γουρουνοπούλα, που σερβίρονται στη μέση ως μεζέδες. Στα τριγύρω λαχανοακαροτοσαλάτα, χόρτα, τυροκατευρή και ωραίο ζυμωτό ψωμί. Απλά και περιποιημένα.

Ο λογαριασμός Περί τα 15 ευρώ ανά άτομο για να φύγεις χορτάτος. Τίμια πράγματα.

Η κάβα Κρασί χύμα λευκό, κόκκινο και ροζέ. Δοκιμάσαμε το ροζέ - μέτριο. Ακόμη μπίρες, αναψυκτικά και τα λοιπά.

Επιπλέον πληροφορίεςΑν είστε μεγάλη παρέα, καλό είναι να κλείσετε τραπέζι το Σαββατοκύριακο. Παρασκευή και Σάββατο βράδυ έχει και ζωντανή μουσική. Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα έως Σάββατο 11 π.μ. - 12. μ.μ. και Κυριακή 11 π.μ. - 7 μ.μ.

Πέλικα 64, Μαρούσι, τηλ. 210-28.22.515, 28.24.531.
Keywords
Τυχαία Θέματα
Ψαρονέφρι,psaronefri