Ο Elie Saab σχεδιάζει για το Evian

Το evian δεν παύει να μας ξαφνιάζει ευχάριστα με εντυπωσιακές συνεργασίες. Για το 2013, ανακοινώνει τη συνεργασία με τον διάσημο σχεδιαστή Elie Saab, για τη δημιουργία της νέας συλλεκτικής φιάλης, η οποία συνοψίζει μια κοινή επιδίωξη των δύο brands: να εισάγουν την «καθαρότητα» στον χώρο της μόδας και του design.

Η φιάλη έχει διακοσμηθεί με το δαντελωτό μοτίβο που αποτελεί την «υπογραφή»

του σχεδιαστή και παραπέμπει στα θηλυκά και κομψά σχέδια που έχουν χαρακτηρίσει τις μέχρι τώρα δημιουργίες του. Η κομψή λευκή δαντέλα έχει εφαρμοστεί με αρχιτεκτονική ακρίβεια, χαρίζοντας φινέτσα στις καθαρές γραμμές της σιλουέτας της φιάλης. Η τελική δημιουργία συμβολίζει την άψογη δεξιοτεχνία και αισθητική για την οποία τόσο ο Elie Saab όσο και το evian φημίζονται.

Η συλλεκτική φιάλη του evian σχεδιασμένη από τον Elie Saab θα είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο από το Νοέμβριο του 2013, σε συσκευασίες των 150 cl, 75 cl και 33 cl.

Για την ιστορία...

*Προέλευση

Το evian γεννήθηκε στην καρδιά των Γαλλικών Άλπεων. Μια μοναδική προστατευόμενη περιοχή, χιλιάδων ετών η οποία περιβάλλεται από βουνά και παγετώνες.

*Ένα μεγάλο ταξίδι

Ένα ταξίδι 15 ετών προστατευμένο από αδιαπέραστα πετρώματα κατά τη διάρκεια του οποίου το evian εμπλουτίζει τη σύνθεσή του με μέταλλα.

*Αγνό από τη φύση

Το evian φιλτράρεται μέσα από τα πετρώματα των παγετώνων και αναδύεται απόλυτα καθαρό όπως η φύση το δημιουργεί.

*Κομψότητα

Ο Elie Saab, είναι ένας προικισμένος σχεδιαστής που έχει διακριθεί για τις διαχρονικές δημιουργίες του, θηλυκά φορέματα που αναδεικνύουν τη γυναικεία σιλουέτα.

*Δεξιοτεχνία

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υφάσματα και πολύπλοκους τρόπους καλλωπισμού τους κάθε δημιουργία του αποτελεί ένα αριστούργημα ανυπέρβλητης ομορφιάς.

*Όραμα

Η περίτεχνη δαντέλα του Elie Saab και η κομψή φιάλη του evian συνδυάζονται απόλυτα για να δημιουργήσουν ένα κοινό όραμα «καθαρότητας».

www.eliesaab.evian.com

Keywords
Τυχαία Θέματα
Elie Saab,Evian