O Dimello espresso στην 8η Διεθνή Εκθεση HO.RE.CA. 2013

Ο espresso Dimello συμμετείχε και φέτος στην έκθεση HO.RE.CA. 2013 με δυναμική & μοντέρνα παρουσία, προσελκύοντας χιλιάδες επισκέπτες. Ο χώρος ήταν διάχυτος από τα αρώματα του φρεσκοαλεσμένου espresso Dimello. Το χαρμάνι του αρωματικό, η γεύση του μεστή, το σώμα του δεμένο και η κρέμα του πλούσια.

Η σύγχρονη αντίληψη σχεδιασμού και εγκατάστασης του Dimello δημιούργησε μια δυναμική κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα κατά την

υποδοχή συνεργατών και πελατών, σ’ ένα περιβάλλον οργανωμένο, καλαίσθητο και οικείο.Επώνυμοι συμπρωταγωνιστές ο γαλλικός καφές Social, η ελληνική σοκολάτα Chocolanelle, η γαλλική σοκολάτα Monbana, η Ιταλική Grappa Nonino, ενώ το fancy παγωμένο ρόφημα Freddito, με τις αποκαλυπτικές εκδοχές του, είχε το δικό του ιδιαίτερο ρόλο!

Για το χαρμάνι του καφέ επιλέγονται άριστες ποικιλίες Arabica & Robusta από Βραζιλία, Γουατεμάλα, Ινδία και Αιθιοπία. Στην υπερσύγχρονη μονάδα επεξεργασίας καφέ, πιστοποιημένη κατά το πρότυπο ISO 22000:2005 - HACCP, παράγεται προϊόν με σταθερά υψηλή ποιότητα που διατηρεί αναλλοίωτα όλα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του: αρμονική γεύση, πλούσιο άρωμα και μεστό σώμα με έντονη την παρουσία του espresso σε όλα τα παράγωγά του.

Στις εγκαταστάσεις του «Espresso Training Center» επιχειρηματίες & baristas μυούνται στην κουλτούρα του espresso προκειμένου να αναπτύξουν και να τελειοποιήσουν τις επαγγελματικές τους δεξιότητες. Οι «Espresso Specialists» του Dimello είναι άνθρωποι με πάθος και μεράκι για τον espresso, οι οποίοι μεταφέρουν όλη τη γνώση και τις τεχνικές για την μετατροπή του καβουρντισμένου καφέ σ’ έναν τέλειο espresso & cappuccino.

Keywords
Αναζητήσεις
καφεα dimello, dimello ποτηρια
Τυχαία Θέματα
O Dimello, 8η Διεθνή Εκθεση HO RE CA, 2013,O Dimello, 8i diethni ekthesi HO RE CA, 2013