Ζουν με δώρα από τις shelfies

18:24 4/2/2016 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΖουν με δώρα από τις shelfiesΠέμπτη, Φεβρουάριος 4, 2016 - 13:37

Τρεις Βρετανίδες αδελφές απολαμβάνουν τα αθώα «κέρδη» από τους χιλιάδες διαδικτυακούς θαυμαστές

Ιδιαίτερα επικερδής αποδεικνύεται η αυταρέσκεια για τρεις αδερφές από τη Βρετανία, οι οποίες χάρη στις σέξι πόζες τους έχουν αποκτήσει τόσο φανατικό ανδρικό fan club που τις «λούζει» με πανάκριβα δώρα, η αξία των οποίων έως τώρα ανέρχεται

στα 106.855 ευρώ.

Η 28χρονη Λούσι, η 26χρονη Σοφί και η 25χρονη Στέισι Μπρουκς από το Σεντ Αλμπανς, οι οποίες έχουν τη δική τους επιχείρηση που παρέχει υπηρεσίες κομμωτικής και ομορφιάς, δεν προλαβαίνουν να ανοίγουν σακούλες με δώρα που είναι από τσάντες μεγάλων σχεδιαστών, παπούτσια, λάπτοπ μέχρι και δωροκάρτες. Αντί να πατήσουν «like», οι θαυμαστές τους πηγαίνουν στη λίστα επιθυμιών τους στο Amazon, όπου μπορούν να επιλέξουν το δώρο που θέλουν να τους κάνουν.

Τόσο η Σόφι, που δηλώνει ελεύθερη, όσο και οι δύο αδερφές της, που έχουν αγόρια, τονίζουν ότι δεν έχουν γνωρίζει από κοντά κανέναν από τους άνδρες που χρηματοδοτούν με αυτόν τον τρόπο τον «ιλουστρασιόν» τρόπο ζωής τους. Η Λούσι δε, η οποία είναι και μητέρα ενός παιδιού, σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι δεν κάνουν τίποτα κακό, ωστόσο παραδέχεται ότι κάποιες φορές η ίδια και οι αδερφές τους φλερτάρουν τηλεφωνικά με τους γαλαντόμους θαυμαστές τους.

Αγαπούν τις φωτογραφίες

«Δεν είναι ότι πουλάμε τα σώματά μας. Βασικά κάνουμε χάρη σε πολλούς από αυτούς τους άνδρες. Αγαπάνε τις φωτογραφίες μας και τους φτιάχνουμε τη μέρα με αθώο τρόπο» δηλώνει χαρακτηριστικά.
Η Λούσι, η οποία έχει 93.000 followers στο twitter, έλαβε το πρώτο δώρο της, που ήταν ένα άρωμα. Επειδή όλο και περισσότεροι άνδρες τη ρωτούσαν τι θα ήθελε, αποφάσισε να το κάνει οργανωμένα και δημιούργησε λίστα επιθυμιών στο Amazon.

Keywords
Τυχαία Θέματα