Ζουν και αναπνέουν για την Μπάγερν

ΑΘΛΗΤΙΚΑΖουν και αναπνέουν για την ΜπάγερνΤρίτη, Σεπτέμβριος 15, 2015 - 17:44

Για την αυριανή (21.45) ευρωπαϊκή μάχη με την Μπάγερν Μονάχου στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ζουν και αναπνέουν άπαντες στον Ολυμπιακό.

Το «βαρύ πυροβολικό» των Βαυαρών Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά και ο «καρτάκιας» ρέφερι Βελάσκο Καρμπάγιο, που ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση, προβληματίζουν τον Μάρκο Σίλβα. Ο Πορτογάλος τεχνικός, βλέποντας παιχνίδια της γερμανικής ομάδας, καταλήγει στο συμπέρασμα

πως αν οι παίκτες του καταφέρουν να εξουδετερώσουν τον Πολωνό επιθετικό, τότε θα αυξήσουν τις πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα. Ο Λεβαντόφσκι, που «μετράει» 3 γκολ σε 4 εμφανίσεις στη φετινή Μπούντεσλιγκα, υπενθυμίζεται πως είχε σκοράρει και στην προηγούμενη επίσκεψή του στο φαληρικό γήπεδο, στις 19 Οκτωβρίου 2011, όταν η Ντόρτμουντ είχε ηττηθεί (3-1) για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε πάντως οι παίκτες του Βαλβέρδε είχαν καταφέρει να τον περιορίσουν, και, εκτός του τέρματος που είχε πετύχει, δεν είχε δημιουργήσει άλλα προβλήματα. Δεν αποκλείεται λοιπόν ο Σίλβα να κάνει την έκπληξη ρίχνοντας στη μεσαία γραμμή το βραζιλιάνικο «πολυεργαλείο» του, Λεάντρο Σαλίνο. Ολα θα αποφασιστούν κατά τη διάρκεια της σημερινής, τελευταίας, προπόνησης στου Ρέντη. Το προπονητικό επιτελείο του πειραϊκού συλλόγου ωστόσο συνέστησε ιδιαίτερη προσοχή στους παίκτες του, καθώς ο Ισπανός διαιτητής, Καρμπάγιο, δεν επιτρέπει το σκληρό παιχνίδι, κάτι που μαρτυρούν και οι 172 κίτρινες κάρτες που έχει δώσει σε 44 ματς Τσάμπιονς και Γιουρόπα Λιγκ. «Είναι ο χειρότερος διαιτητής που έχω συναντήσει την τελευταία δεκαετία» είχε δηλώσει ο Ντιέγκο Μαραντόνα μετά το σκληρό (ατιμώρητο) μαρκάρισμα του Ζούνιγκα στον Νεϊμάρ, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού Κολομβία-Βραζιλία στο Μουντιάλ 2014.

Στο μεταξύ, ο Ζερόμ Μπόατενγκ ευχήθηκε μέσω twitter στον Τόμας Μίλερ για τα 26α γενέθλιά του, ποστάροντάς του μια φωτογραφία που τον δείχνει να φορά... φόρεμα. Πρόκειται βέβαια για παραδοσιακή βαυαρική ενδυμασία, που ο Γερμανός επιθετικός της Μπάγερν την είχε φορέσει στο πλαίσιο των γυρισμάτων του τρέιλερ της Εθνικής Γερμανίας για το περασμένο Παγκόσμιο Κύπελλο, που διεξήχθη στη Βραζιλία.

ΧΑΡΗΣ ΔΑΝΤΣΗΣ

Keywords
Τυχαία Θέματα