Ζωιδάκης - Κονταρός μαζί και τον χειμώνα

SHOWBIZΖωιδάκης - Κονταρός μαζί και τον χειμώναΤετάρτη, Σεπτέμβριος 30, 2015 - 16:37

Για πολλά χρόνια οι θαυμαστές τους θεωρούσαν ότι οι δυο τους ήταν τσακωμένοι και ανταγωνιστές. Επρόκειτο βέβαια για μια λανθασμένη εντύπωση, καθώς εκείνοι δεν είχαν καμία κόντρα μεταξύ τους. Αντιθέτως, αυτό που υπήρχε στην πραγματικότητα ήταν μόνο βαθιά εκτίμηση, αφού η φιλία τους κρατά από τα παιδικά χρόνια τους!

Το καλοκαίρι

λοιπόν οι απανταχού λάτρεις της κρητικής μουσικής ξαφνιάστηκαν όταν είδαν τον Μανώλη Κονταρό και τον Νίκο Ζωιδάκη, τους δύο κορυφαίους καλλιτέχνες της Κρήτης, να ενώνουν τις μελωδίες του λαούτου και της λύρας δημιουργώντας ένα νέο CD με τίτλο «Δεν με τρομάζει τίποτα», το οποίο αγκαλιάστηκε αμέσως από το κοινό. Η έκπληξη των θαυμαστών τους έγινε ακόμη μεγαλύτερη, όταν οι δύο παραδοσιακοί καλλιτέχνες έκαναν μια σειρά από κοινές εμφανίσεις κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού -και μάλιστα με τεράστια επιτυχία- στη γενέτειρά τους.

Το γλέντι κρατούσε μέχρι πρωίας, με τον κόσμο να χορεύει και να τραγουδά τις επιτυχίες τους με ανεβασμένο ηθικό, παρά τους δύσκολους καιρούς.
Οι δύο ερμηνευτές με την ιδιαίτερη χροιά στη φωνή, τη δεξιοτεχνία τους στο λαούτο και τη λύρα, αλλά και την ευστροφία τους στη δημιουργία μαντινάδων θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους και τον χειμώνα, αρχής γενομένης από αυτή την Πέμπτη (1/10) και την Παρασκευή (2/10) στην Αθήνα. Το πρώτο ραντεβού τους θα δοθεί στο μεζεδοπωλείο Κιμωλία (Λ. Μαραθώνος και Μαβίλη, Δροσιά, τηλέφωνο 210-6228300) στις 21.30.

Keywords
Τυχαία Θέματα