Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 14 Νοεμβρίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Τρίτης 14 ΝοεμβρίουΤρίτη, Νοέμβριος 14, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Χρειάζεται να έχετε ανοιχτά τα μάτια σας για να μπορείτε να διακρίνετε πού θα πρέπει να ρίχνετε κάθε φορά το βάρος σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να παρέμβετε και να μετριάσετε δυσκολίες, εμπόδια και ανταγωνισμούς που θα βρεθούν στον δρόμο σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην επιτρέπετε σε απαισιόδοξες σκέψεις να σας ρίχνουν τη διάθεση και να σας οδηγούν σε αδιέξοδα. Θα έχετε έντονη διάθεση για αλλαγές, μετακινήσεις και ταξίδια. Να είστε σε εγρήγορση, γιατί η σημερινή μέρα θα κυλήσει με ευχάριστες περιπέτειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θέλετε

να εκφράσετε το πάθος σας και αφού έχετε τον τρόπο, κάντε το χωρίς αναβολή. Προσέξτε τις παγίδες που βάζουν τρίτα πρόσωπα, γιατί ο σύντροφός σας είναι ανυποψίαστος. Με αισιοδοξία και δημιουργική φαντασία θα πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η έντονη έλξη και οι αντιθέσεις γίνονται συναρπαστικά στοιχεία που μπορούν να αναζωογονήσουν τη σχέση σας και να της δώσουν νέες προοπτικές. Ανταποδώστε στο ταίρι σας αυτά που σας δίνει απλόχερα με ό,τι καλύτερο έχετε να του προσφέρετε.

ΛΕΩΝ: Διατηρήστε σε ένα καλό επίπεδο τις σχέσεις σας με τους συνεργάτες σας και με άτομα κύρους. Μόνο εκθέτοντας σοβαρά επιχειρήματα θα πάρετε τους συνεργάτες σας με το μέρος σας. Αντί να κλείνεστε στον εαυτό σας, εκτονωθείτε σε ερωτικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρνηθείτε ευγενικά μια πρόταση για κοινωνική εκδήλωση στην οποία δεν έχετε διάθεση να πάτε. Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και μην τα κάνετε όλα μόνοι σας. Για να ηρεμήσετε πρέπει να διεκπεραιώσετε άμεσα τις υποχρεώσεις σας.

ΖΥΓΟΣ: Βρείτε χρόνο να κάνετε τις επισκέψεις που θέλετε σε αγαπημένα σας πρόσωπα. Για να δείτε την καθημερινότητά σας θετικά, χαλαρώστε και σκεφτείτε αισιόδοξα. Αλλάξτε ό,τι σας ενοχλεί ή σας πονάει και μην αφήνετε να πάνε χαμένα τα όνειρά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν αισθάνεστε ότι πνίγεστε και ότι δεν αντέχετε το βάρος των γεγονότων, καλύτερα να βγείτε έξω και να διασκεδάστε με τη συντροφιά που θα επιλέξετε. Με τη βοήθεια της έμπνευσης και της διαίσθησής σας θα βρείτε τις λύσεις που θα σας ανακουφίσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μη συνεργάζεστε με ανθρώπους που δεν ταιριάζουν με τη δική σας προσωπικότητα. Αντί να τα βάζετε με τον εαυτό σας, δείτε τι είναι αυτό που σας ενοχλεί πραγματικά. Σε κάποιους δεν αρέσει η ανοδική πορεία σας, όμως εσείς απλώς αγνοήστε τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη ριψοκινδυνέψετε μια δοκιμασμένη φιλία για μια πρόσφατη ερωτική γνωριμία. Απομονωθείτε και σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε, χωρίς να επηρεάζεστε από τους γύρω σας. Δεν ωφελεί να σκαλίζετε και να ανοίγετε συζητήσεις για ξεχασμένες καταστάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βρείτε πάλι τον εαυτό σας και σταματήστε να αγχώνεστε για καταστάσεις που γνωρίζετε καλά ότι δεν έχετε εσείς τον έλεγχό τους. Κάντε μια προσπάθεια να βάλετε σε τάξη τις σχέσεις σας, ώστε να μην μπλέκεται ή μία στην άλλη και προκαλούνται παρεξηγήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Κρατηθείτε μακριά από τα παιχνίδια κάποιων που θέλουν να σας χρησιμοποιήσουν. Μη φοβηθείτε να δεσμευτείτε περισσότερο με λόγια και πράξεις που θα σας ωφελήσουν. Αρχίζει να σχηματίζεται κάτι πιο ουσιαστικό και κυρίως πιο σταθερό στη ζωή σας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα