Ζώδια: Προβλέψεις Τρίτης 11 Απριλίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Τρίτης 11 ΑπριλίουΤρίτη, Απρίλιος 11, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Ο,τι θέλετε να πείτε εκφράστε το ευγενικά και θα γυρίσει προς όφελός σας. Ακολουθήστε τη διαίσθησή σας για να μπορέσετε να δείτε τα γεγονότα να στρέφονται υπέρ σας. Μη στηριχτείτε σε ριψοκίνδυνες καταστάσεις, που θα χαλάσουν την ψυχική σας ισορροπία.

ΤΑΥΡΟΣ: Για την επίτευξη των προσωπικών και των επαγγελματικών σας στόχων βάλτε σε εφαρμογή τα μέσα που διαθέτετε. Δεν είναι φρόνιμο να μεταφέρετε την πίεση και τον εκνευρισμό της δουλειάς σας στον οικογενειακό σας χώρο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Επειδή οι άλλοι καραδοκούν,

είναι σκόπιμο να σκεφτείτε λίγο παραπάνω προτού ενεργήσετε. Σταματήστε να φέρεστε εγωιστικά και επιτρέψτε σε έναν φίλο σας να πει την άποψή του. Δείξτε ευσυνειδησία και δημιουργικότητα για να εδραιώσετε τη θέση σας στην εργασία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μη νιώθετε παραμελημένοι επειδή ο σύντροφός σας έχει μπει σε αγώνα καταξίωσης για την καριέρα του. Αποφύγετε όσο μπορείτε παιχνίδια δύναμης και εξουσίας, που δεν ταιριάζουν με τις ερωτικές σχέσεις σας.

ΛΕΩΝ: Αφήστε στην άκρη λόγια που σας έχουν πικράνει και σας έχουν πονέσει, γιατί σας γυρίζουν στο παρελθόν. Στην προσπάθεια που κάνετε να φαίνεστε ευγενικοί παίζετε εις βάρος της υγείας σας. Ακούστε με προσοχή ένα αγαπημένο σας πρόσωπο που θα σας ανοίξει την καρδιά του.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι απόψεις σας θα σχολιαστούν αρνητικά, γι' αυτό να είστε επιφυλακτικοί σε καινούργιες γνωριμίες. Διαχωρίστε τη σχέση σας και ενταχθείτε σε καταστάσεις στις οποίες ταιριάζετε. Μη χαλάτε την ψυχολογία και την καρδιά σας ακούγοντας τον έναν και τον άλλο.

ΖΥΓΟΣ: Καταστάσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας τις επιβάλλουν αντιμετωπίστε τις με χιούμορ. Κρατήστε την προσωπική σας ζωή μακριά από τον επαγγελματικό σας χώρο και τους συνεργάτες σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στοχεύστε στο καλύτερο δυνατόν και με συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο απ' αυτά που θέλετε. Προσπαθήστε να είστε ο εαυτός σας και μην προσποιείστε για να ικανοποιήσετε τους άλλους. Αναλάβετε ομαδικές εργασίες για να αναδείξετε τα ταλέντα που κρύβετε μέσα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σε συζητήσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν φροντίστε να ανεβάσετε το επίπεδο. Τολμήστε να κάνετε ανοίγματα, τηρώντας πάντα το μέτρο, γιατί οι αλλαγές που θα κάνετε θα σας βγάλουν από δύσκολες καταστάσεις του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην απελπίζεστε στις πρώτες δυσκολίες, γιατί ο χρόνος θα σας ανταμείψει γενναιόδωρα. Αναπτύξτε την κοινωνικότητά σας όσο μπορείτε με νέες γνωριμίες, που θα σας βοηθήσουν είτε στον επαγγελματικό σας τομέα είτε στον προσωπικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αποφύγετε οποιαδήποτε σκηνή ζηλοτυπίας με τον σύντροφό σας, εάν δεν έχετε αποδείξεις. Κάντε τις απαραίτητες αλλαγές για να διευρύνετε τα ενδιαφέροντά σας, χωρίς να λαμβάνετε τις νέες καταστάσεις και τα καινούργια δεδομένα επιφανειακά.

ΙΧΘΥΕΣ: Οπου διαπιστώνετε ότι υπάρχει κουτσομπολιό προτιμήστε να αποχωρείτε αντί να παίρνετε ενεργό μέρος. Θα νιώσετε κάπως ανήσυχοι σε συζητήσεις που θα κάνετε, αλλά η ζωηράδα που έχετε και η ομιλητικότητα θα σας βγάλουν από κάθε δύσκολη κατάσταση.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα