Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου

07:44 6/9/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 6 ΣεπτεμβρίουΤετάρτη, Σεπτέμβριος 6, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Ισως η επίθεση να είναι η καλύτερη άμυνα, αλλά δεν είναι απαραίτητο να αντιστέκεστε στα συναισθήματά σας. Μη βάζετε μονίμως τον εαυτό σας σε δοκιμασίες που εκ των πραγμάτων δεν μπορεί να αντέξει.

ΤΑΥΡΟΣ: Είναι άσκοπο να χάνετε την ψυχραιμία σας εξαιτίας της συμπεριφοράς των άλλων. Επιβάλλεται να τολμήσετε αλλαγές στον χώρο, για να αναβαθμίσετε την ποιότητα της ζωής σας. Για να μην εκνευριστείτε, κρατηθείτε μακριά από άτομα που θέλουν να περνάει το δικό τους.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αφήστε τους συνεργάτες σας

να πάρουν πρωτοβουλίες, αλλά στηρίξτε τους. Μην αφήσετε κανένα περιθώριο στους άλλους να σας περιορίσουν στα προσωπικά σας ζητήματα. Οι στόχοι σας πρέπει να είναι συγκεκριμένοι. Με ουσιαστικές συζητήσεις θα λύσετε αρκετά προβλήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η ημέρα είναι ιδανική για να βρεθείτε πιο κοντά στα αγαπημένα σας πρόσωπα και να περάσετε μαζί τους αρκετό χρόνο. Μείνετε δίπλα τους και σταθείτε τους στα δύσκολα, αν και ενδέχεται να δείξουν υπερευαισθησία, ίσως και αδικαιολόγητη επιθετικότητα.

ΛΕΩΝ: Εάν υπάρχουν αντιθέσεις ή απομάκρυνση από κάποια αγαπημένα σας πρόσωπα, υπάρχει τρόπος να γεφυρώσετε το χάσμα που δημιουργήθηκε. Παρατηρήστε τις εξελίξεις, συλλέξτε πληροφορίες και φροντίστε οι αποφάσεις σας να συμβαδίζουν με τα γεγονότα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η συμπεριφορά στις σχέσεις σας θα συζητηθεί και κριθεί πολύ, γι' αυτό φροντίστε να μη δημιουργήσετε λανθασμένες εντυπώσεις. Μην προσπαθήσετε να περάσετε τις δικές σας απόψεις και να πείσετε ότι μόνο εσείς ξέρετε το σωστό, καθώς ούτε οι ίδιοι το πιστεύετε αυτό.

ΖΥΓΟΣ: Το καλύτερο δώρο που θα μπορούσατε να κάνετε στον εαυτό σας είναι να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή σε εσάς τους ίδιους. Αποφύγετε να κάνετε κάτι που θα είναι σε βάρος της ψυχικής υγείας σας και μην επιτρέψετε στους άλλους να αποφασίζουν για εσάς και να σας καταπιέζουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα θα είναι γεμάτη ευκαιρίες για να πετύχετε έναν βασικό στόχο σας ή για να ολοκληρώσετε εργασιακές υποθέσεις σας που είχαν μείνει μετέωρες. Ανταποκριθείτε στις σχετικές υποχρεώσεις σας και θα ανταμειφθείτε δεόντως.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Το άγχος μάλλον θα είναι αναπόφευκτο, αλλά η καλή φυσική κατάστασή σας αυτήν τη φορά θα το κάνει περισσότερο δημιουργικό. Ξεκουραστείτε όσο πιστεύετε ότι σας χρειάζεται, για να αναπληρώσετε τη χαμένη ενέργειά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα θα είναι γεμάτη προσφορές για την επαγγελματική άνοδο και την καταξίωσή σας, αλλά παράλληλα θα κρύβει και απογοητεύσεις. Για να ερμηνεύσετε κάποιες καταστάσεις, αφήστε τη διαίσθηση να σας βοηθήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μην επιτρέψετε τα επαγγελματικά σας προσόντα να περάσουν απαρατήρητα, αλλά δείξτε τα. Η εξυπνάδα σας θα είναι αυτή που θα σας γλιτώσει από τη σπατάλη χρόνου. Εφαρμόστε τις πρωτότυπες ιδέες που θα ακούσετε, αποφεύγοντας για μια φορά την πεπατημένη.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν διαπιστώσετε ότι σας λείπουν κάποια μέσα για να προχωρήσετε ή η συμπαράσταση από κάποιους που περιμένατε, μην απογοητευτείτε. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή σε ορισμένους ανθρώπους, με τους οποίους ζείτε μαζί ή συνεργάζεστε.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Αναζητήσεις
ζώδια 06 σεπτεμβρίου
Τυχαία Θέματα