Ζώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 10 Ιανουαρίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Τετάρτης 10 ΙανουαρίουΤετάρτη, Ιανουάριος 10, 2018 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Οι πράξεις που θα κάνετε είναι σαφώς πιο αξιόπιστες μαρτυρίες από τα λόγια που θα πείτε. Το πρόβλημά σας τον τελευταίο καιρό είναι ότι δεν συμμερίζεστε τις απόψεις των άλλων. Εάν στα άμεσα σχέδιά σας δεν είναι να τακτοποιηθείτε περιστασιακά, κάντε έναν σωστό οικονομικό προϋπολογισμό.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακούστε τη διαίσθησή σας και θα ξέρετε πώς να ενεργήσετε στις διαθέσεις του συντρόφου σας. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι, ώστε να δείξετε

υπομονή και αυτοσυγκράτηση. Αν δεν μπορείτε να δώσετε απαντήσεις σε αυτά που σας ρωτούν, η σιωπή είναι η καλύτερη απάντηση.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη σπαταλήσετε χρόνο και χρήμα σε πράγματα που ξέρετε ότι δεν έχουν αξία. Να είστε έτοιμοι να δουλέψετε πολύ σκληρά και να αναπτύξετε σωστά κριτήρια. Τσεκάρετε τις πληροφορίες που έχετε συλλέξει από άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποφύγετε συνεργασίες με ισχυρογνώμονες ανθρώπους, γιατί θα υπάρξουν καθυστερήσεις. Προσπαθήστε να συνεργαστείτε με όση υπομονή διαθέτετε, αλλά μη ζείτε κάτω από τους περιορισμούς που σας επιβάλλουν.

ΛΕΩΝ: Απαλλαγείτε από το στρες που έχετε, δημιουργώντας καινούργιες συνθήκες εργασίας. Πριν προχωρήσετε σε αποφάσεις, σκεφτείτε τα λάθη αλλά και τα σωστά βήματα που πρέπει να κάνετε. Δεν πρέπει με κανέναν τρόπο να κάνετε λάθη και υπερβολές που θα σχολιαστούν αρνητικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θέστε στόχους που χρειάζονται πειθαρχία για να κατακτηθούν. Επωφεληθείτε από ορισμένες συνεργασίες σας και να είστε ευχαριστημένοι με αυτές. Αφήστε τον χρόνο να ξετυλίξει από μόνος του τη ροή των γεγονότων και να σας οδηγήσει.

ΖΥΓΟΣ: Η ανταπόκριση που θα έχετε από τον σύντροφό σας θα είναι ανάλογη των προσδοκιών σας. Ανταποδώστε το άνοιγμα της ψυχής του με τρυφερότητα και αγάπη. Θα γίνει επανεκκίνηση σε κάτι που προϋπήρχε, αλλά θα υπερισχύει ο πόθος που θα εξελιχθεί σε πάθος.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα νιώσετε πιο δυνατοί να αντιμετωπίσετε τις τρέχουσες καταστάσεις και να τις έχετε υπό τον έλεγχό σας. Απαρνηθείτε αρνητικές σκέψεις που σας κάνουν να συγκρούεστε με το περιβάλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα αισθανθείτε πως είστε έτοιμοι να συναντήσετε τον εαυτό σας σε ανώδυνες διαδρομές. Κάντε αποδεκτές τις αδυναμίες σας, γιατί το να καταφέρετε τα ακατόρθωτα θα σας γίνει ασήκωτο φορτίο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να ελαφρύνετε ψυχολογικά, δεχτείτε πως δεν γίνεται να περνούν όλα από εσάς. Η εγκατάλειψη των αναγκών σας θα είναι το τίμημα της απομάκρυνσης από τους στόχους σας. Εκτιμήστε τον προσωπικό σας χρόνο για να αισθανθείτε αυτάρκεις και ασφαλείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα μικροπροβλήματα του επαγγελματικού τομέα θα αφορούν ασαφείς όρους σε συμβόλαια. Εκφράστε τον ψυχικό σας δυναμισμό σε άτομα που μπορούν να σας βάλουν σε μια διαδικασία θετικών σκέψεων.

ΙΧΘΥΣ: Αντισταθείτε στις παρεμβάσεις τρίτων που μόνο αναστάτωση σας φέρνουν. Προβληματιστείτε σε πρακτικά θέματα που μπορείτε να έχετε κάτω από τον έλεγχό σας. Η συναισθηματική φόρτιση πιθανώς να εκδηλωθεί με εσωστρέφεια και ευθιξία.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα