Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 9-10 Σεπτεμβρίου

07:54 9/9/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 9-10 ΣεπτεμβρίουΣάββατο, Σεπτέμβριος 9, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Εξετάστε τις καταστάσεις που θα αντιμετωπίσετε υπό άλλο πρίσμα, ώστε να μπορέσετε να βρείτε σωστές λύσεις στα προβλήματά σας και να κλείσετε τις όποιες εκκρεμότητες. Ζήστε ό,τι σας δίνει τώρα η ζωή και μη γυρίζετε συνεχώς στο παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην ξεχνάτε πως είναι απαραίτητο να κρατάτε μια πολιτική που αντικατοπτρίζει τον διπλωματικό χαρακτήρα σας, ώστε να επιβληθείτε στον χώρο της εργασίας σας.

Περάστε μια όμορφη οικογενειακή βραδιά σε ήρεμο και ευχάριστο περιβάλλον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Είστε πολύ κοντά στο να αξιοποιήσετε κάποιες πληροφορίες που θα σας οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα, μια που η ανανέωση και η δημιουργική συμπόρευση σάς στροβιλίζουν το μυαλό. Αναζητήστε κάποιες στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν φροντίσετε να ενεργήσετε και να επέμβετε τη σωστή στιγμή, θα έρθει στην επιφάνεια κάποιο παιχνίδι που παίζεται εδώ και καιρό πίσω από την πλάτη σας. Βοηθήστε έναν αγαπημένο φίλο σας, ο οποίος στο παρελθόν σας έχει στηρίξει.

ΛΕΩΝ: Αν επωφεληθείτε από κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί, θα ανοίξουν διάπλατα οι πόρτες για νέες εμπειρίες, αν και έχετε προετοιμαστεί καιρό τώρα. Μη τα βάλετε με τους συνεργάτες σας, γιατί θα χαλάσετε την εικόνα που έχουν φτιάξει για εσάς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν πρέπει να σας αποθαρρύνουν οι ανακατατάξεις, αντιθέτως δείξτε το πείσμα σας και φροντίστε να βλέπετε μόνο μπροστά. Προτάσεις και νέες συνεργασίες σάς ανοίγουν καινούργιους δρόμους που θα φέρουν ψυχική και οικονομική ανάταση.

ΖΥΓΟΣ: Επιστρατεύστε τον δυναμισμό και τη μαχητικότητά σας, και δείξτε τις προθέσεις σας λειτουργώντας με σθένος. Αυτά τα στοιχεία θα σας είναι πολύ χρήσιμα αν ξέρετε τι ακριβώς θέλετε, αλλά και τον τρόπο με τον οποίο θα το αποκτήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μέσα από τις διαφωνίες που έχετε στον εργασιακό χώρο σας θα συμφωνήσετε για κάποια θέματα που έχουν προκύψει τελευταία, όμως εκθέστε με ακρίβεια τα επιχειρήματά σας. Δώστε στους στενούς συνεργάτες σας αρμοδιότητες και μην τους πιέζετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δεν χρειάζεται να κλείνετε τα μάτια στις φιλοδοξίες και στις ανάγκες σας. Οι δυνατότητές σας αυτό το διάστημα θα είναι μεγάλες και μπορείτε να υπερβείτε τον εαυτό σας. Χαλαρώστε, μια που οι εκκρεμότητές σας έχουν αρχίσει και τακτοποιούνται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο παράγοντας της τύχης θα παίξει τον ρόλο του, ώστε μέσα από τις συγκυρίες να κατανοήσετε την αληθινή διάσταση των προβληματισμών σας και να δώσετε τις πρέπουσες λύσεις. Προβείτε σε επανατοποθετήσεις, αρκεί να έχουν γερές βάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αρχίστε να σκέφτεστε ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω πριν κάνετε τα επόμενα βήματα μπροστά και αυτό και μόνο θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Προετοιμαστείτε για αρκετή δουλειά, βασιζόμενοι αποκλειστικά στις δικές σας δυνάμεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Εσείς ζητάτε λίγα, όμως θα πάρετε πολλά. Οι χαρές των καθημερινών στιγμών, χωρίς να συμβεί κάτι ιδιαίτερο ή ασυνήθιστο, θα σας γεμίσουν ανακούφιση. Μη φτάσετε στα άκρα, γιατί θα πληγώσετε άτομα που δεν αξίζουν τέτοια συμπεριφορά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα