Ζώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 5-6 Αυγούστου

07:52 5/8/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Σαββατοκύριακου 5-6 ΑυγούστουΣάββατο, Αύγουστος 5, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Διατηρήστε τον ανταγωνισμό σας με το άλλο φύλο σε λογικό πλαίσιο, κουβεντιάστε με τον σύντροφό σας και πάρτε αποφάσεις από κοινού. Το μέλλον σάς τρομάζει, αλλά ήρθε η ώρα των μελετημένων κινήσεων και των λύσεων των προβλημάτων σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποκαταστήστε τις ζημιές του τελευταίου καιρού, γιατί ακόμα κι αν τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ήρεμα, σίγουρα θα σας δώσουν περισσότερες ευκαιρίες να συνεννοηθείτε αλλά και να βρείτε καλύτερες

λύσεις στα ερωτικά σας προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο καλύτερος οδηγός που είχατε ποτέ θα είναι σήμερα η διαίσθησή σας. Η ερωτική σας ζωή θεμελιώνει μια νέα εποχή, οπότε μπορείτε να αξιοποιήσετε τις καλές στιγμές και μη βιάζεστε να κάνετε απαισιόδοξες σκέψεις γι' αυτόν τον τομέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ο φόβος της απόρριψης και η κρίση ανασφάλειας δεν θα σας ωφελήσουν, γι' αυτό, αν κάνουν την εμφάνισή τους, φροντίστε να τα καταπολεμήσετε. Το μέλλον σας προδιαγράφεται φωτεινό και λαμπρό, με νέες προοπτικές στα αισθηματικά σας.

ΛΕΩΝ: Χρειάζεται να διατηρήσετε κάποιες ισορροπίες τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, γιατί είναι κάτι που το χρειάζεστε πραγματικά στη ζωή σας. Οι τυχόν καθυστερήσεις που θα υπάρξουν στον χώρο της εργασίας σας δεν πρέπει να σας αναστατώσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Το σεξαπίλ σας είναι θα τονωμένο, ενώ παράλληλα θα είστε αρκετά ευρηματικοί. Αυτά τα στοιχεία είναι απαραίτητα για να κατακτήσετε τον άνθρωπο που θέλετε, να πείσετε τον σύντροφό σας γι' αυτά που θέλετε ή να αξιοποιήσετε μια καινούργια γνωριμία.

ΖΥΓΟΣ: Μην πιέζετε για απαντήσεις, γιατί φαίνεται πως ακόμα δεν είναι η ώρα τους. Οι δύο τομείς που θα μονοπωλήσουν τον χρόνο και την προσοχή σας θα είναι οι προσωπικές και κοινωνικές σχέσεις σας, και οι τρέχουσες εξελίξεις στην καριέρα σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι αναβολές στις αποφάσεις σας μπορεί σύντομα να οδηγήσουν σε αδιέξοδα. Εκμεταλλευτείτε τις θετικές αντιδράσεις για να διορθώσετε ό,τι δεν πήγε καλά έως σήμερα και να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες για την αποκατάσταση της εικόνας σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε διαπληκτισμούς και διαφωνίες που μπλοκάρουν την πορεία σας, αλλά θα επηρεάσουν και την ψυχολογία σας. Το πλανητικό σκηνικό θα ενισχύσει το δυναμικό και γοητευτικό σας στοιχείο, με αποτέλεσμα να εντυπωσιάζετε τους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε συνεργασίες που έχουν μείνει πίσω, μόνο που θα πρέπει να είστε λίγο περισσότερο προσεκτικοί όσον αφορά το παρασκήνιο, αλλά και κάποιους επιτήδειους που θα προσπαθήσουν να σας εκθέσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίστε να είστε περισσότερο αποδοτικοί και αποφασιστικοί, και να αποφεύγετε τους εκνευρισμούς. Οι αντιξοότητες δεν θα λείψουν, αλλά σε γενικότερο πλαίσιο η ψυχική σας δύναμη θα σας βοηθήσει σημαντικά τις στιγμές που θα το χρειάζεστε.

ΙΧΘΥΕΣ: Η στασιμότητα θα αρχίσει να απομακρύνεται και μια καλύτερη εποχή έρχεται για εσάς. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να επαναπαυτείτε, καθώς η γενική κατάσταση θα παραμείνει ευαίσθητη και η πορεία σας θα περιλαμβάνει κρίσιμα μονοπάτια.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα