Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 4 Αυγούστου

07:48 4/8/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 4 ΑυγούστουΠαρασκευή, Αύγουστος 4, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Φροντίστε να κερδίσετε χρόνο, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσετε να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε. Υπάρχουν κι άλλα ενδιαφέροντα στη ζωή σας, οπότε μην το παρακάνετε με την εργασιομανία σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Επιβάλετε τις απόψεις σας με ήρεμο τρόπο και τα επιχειρήματά σας θα πείσουν τους συνεργάτες σας. Κάντε ό,τι μπορείτε για να βάλετε σε τάξη, άμεσα, θέματα που αφορούν τη σχέση σας. Οι ανοιχτές συζητήσεις με τον σύντροφό σας θα σας βοηθήσουν και τους δύο να χαλαρώσετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μη βιαστείτε να βγάλετε βιαστικά

συμπεράσματα που δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Κρατήστε τις αποστάσεις σας από κυκλοθυμικές καταστάσεις. Πλησιάστε με ωραίο τρόπο ανθρώπους που έχετε κουράσει με τη συμπεριφορά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αποστασιοποιηθείτε άμεσα από άτομα που δεν προσφέρουν ηρεμία στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας επηρεάζεται από τον αρνητισμό που δέχεται στον εργασιακό χώρο. Δώστε πρωτοβουλίες στους συνεργάτες σας και ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες σας.

ΛΕΩΝ: Περιορίστε τις απαιτήσεις σας, ειδικά τις ακραίες, γιατί έχετε κουράσει τον σύντροφό σας. Δεν χρειάζεται να αγανακτείτε επειδή άτομα του εργασιακού περιβάλλοντος έχουν από εσάς απαιτήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Αρπάξτε τις ευκαιρίες που σας δίνει η μέρα, καθώς η γοητεία σας θα είναι βοηθός σας. Για να μην μπλεχτείτε σε περιπέτειες ή σε παρασκηνιακές καταστάσεις, προσέξτε τι λέτε και πού το λέτε.

ΖΥΓΟΣ: Εάν θέλετε πραγματικά να εξαφανιστεί το άγχος, πιστέψτε στον εαυτό σας. Ενα νέο πρόσωπο θα μπει ξαφνικά στη ζωή σας, ενώ, αν χρειαστεί, δώστε μια θεαματική μάχη. Να είστε επιφυλακτικοί σε μια συζήτηση, χωρίς να κουράζετε το μυαλό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που θα σας δοθεί για να διασκεδάσετε. Μην είστε τόσο εύπιστοι, ειδικά όταν συνεργάζεστε με άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Εφαρμόστε τις ιδέες που έχετε στον εργασιακό χώρο και να είστε σίγουροι ότι θα είναι αρεστές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφασίστε από την αρχή με ποιους ανθρώπους θα συνεργαστείτε, ώστε το ταλέντο και η εφευρετικότητά τους να σας βοηθήσουν στις δυσκολίες. Σε θέματα οικογενειακά πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα και όχι να το παρακάνετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι διάφορες εκκρεμότητες που έως τώρα σας έφερναν σε δύσκολη θέση θα διευθετηθούν και αυτό θα σας βοηθήσει να δείτε πιο καθαρά τους στόχους σας και τον δρόμο σας για την επιτυχία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε έμφαση στα πρακτικά θέματα για να φανερωθεί η πραγματική διάσταση μιας υπόθεσης την οποία είχατε υποτιμήσει. Η μέρα θα είναι σημαντική τόσο για την επαγγελματική όσο και για τη συναισθηματική πορεία σας, τώρα και στο απώτερο μέλλον.

ΙΧΘΥΕΣ: Το μόνο που θα χρειαστεί από εσάς είναι να προγραμματίσετε τη ζωή σας με σοβαρότητα και συνέπεια, προκειμένου να αποφύγετε λάθη. Μην ξεχνάτε πως βρίσκεστε στην αρχή ενός κύκλου, ο οποίος πρέπει να θεμελιωθεί σωστά.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα