Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 28 Απριλίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 28 ΑπριλίουΠαρασκευή, Απρίλιος 28, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Οι κοσμικές επιρροές θα σας φέρουν πιο κοντά στον σύντροφό σας. Φροντίστε να βρείτε χρόνο για χαλάρωση, αν οι συνθήκες που επικρατούν σας έχουν αναστατώσει. Μην αλλάζετε τις προτεραιότητες της ζωής σας, επειδή το θέλουν κάποια άτομα του περιβάλλοντός σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Κάποιες φορές κοντινά πρόσωπα του περιβάλλοντός σας όχι μόνο παρερμηνεύουν τις κινήσεις καλής θέλησης που κάνετε, αλλά με τις αντιδράσεις τους προσπαθούν να σας πείσουν πως είστε καταπιεστικοί. Στηρίξτε έναν φίλο που σας έχει ανάγκη, πάντα

με διακριτικό τρόπο.

ΔΙΔΥΜΟΥΣ: Μπορεί να μην έχετε την οικονομική άνεση να απολαμβάνετε όλα όσα επιθυμείτε, αλλά έχετε τη διαρκή συμπαράσταση των αγαπημένων σας προσώπων. Ενεργήστε με αποφασιστικότητα και τόλμη για να βρεθείτε κοντά στην πραγματοποίηση των ονείρων σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οσο κι αν θέλετε να απαλλάξετε τον σύντροφό σας από τα προβλήματά σας, μην κρατάτε πράγματα για εσάς και τον αφήνετε απέξω. Διορθώστε το συντομότερο δυνατόν τα κακώς κείμενα που σας εκνευρίζουν και σας βγάζουν συχνά από το πρόγραμμά σας.

ΛΕΩΝ: Δώστε χρόνο σε συνεργάτες, φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, και μη νομίζετε ότι αδιαφορούν για εσάς, απλώς έχουν άλλες προτεραιότητες. Προσπαθήστε να είστε ευγενικοί για να βγείτε ασπροπρόσωποι από μια δύσκολη κατάσταση που ίσως προκύψει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην επιδεινώνετε την κατάσταση στη σχέση σας, επειδή ο σύντροφός σας αυτήν την περίοδο αγχώνεται για την καριέρα του, γιατί δεν έχετε τίποτα να χωρίσετε. Με σωστό προγραμματισμό και καλή ψυχολογική διάθεση θα σταθεροποιηθούν όλα πολύ σύντομα.

ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό θα βοηθήσει να αποκατασταθούν κάποιες σχέσεις σας που είχαν κλονιστεί το τελευταίο διάστημα και να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε καλό δρόμο. Εκφραστείτε ελεύθερα και πείτε ανοιχτά τις απόψεις σας, χωρίς να φοβάστε τις τυχόν αντιδράσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Το μεγαλύτερο άγχος σας είναι αν ο σύντροφός σας καταλαβαίνει πραγματικά τα αισθήματά σας, όμως πραγματικά δεν έχετε λόγο να ανησυχείτε σε αυτό το σημείο. Απαιτήστε όλα όσα αξίζετε προσδιορίζοντας καλύτερα τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αν θέλετε να κατανοήσετε τη συμπεριφορά ατόμων με τα οποία συναναστρέφεστε, πρέπει να χρησιμοποιήσετε περισσότερο τη διαίσθηση, παρά τη λογική. Αλλάξτε κάποιες αντιλήψεις που σας μπλοκάρουν και δεν σας αφήνουν να λειτουργήσετε με την καρδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα ήταν εποικοδομητικό για την εργασία σας να γίνετε λίγο πιο δοτικοί με τους συνεργάτες σας, γιατί ίσως η αυτοσυγκράτησή σας να είναι η αιτία που νιώθουν ότι είστε απόμακροι. Για να μη χάσετε κάποιο πρόσωπο που έχετε ανάγκη πρέπει να ενεργήσετε διπλωματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τα οικονομικά προβλήματα δεν σας αφήνουν να εκφράσετε όπως θέλετε την αγάπη σας στα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας. Οσον αφορά τη σχέση σας με τον σύντροφό σας, τη μία οι διαφωνίες θα είναι έντονες και την άλλη θα υπάρχουν απίστευτες στιγμές πάθους.

ΙΧΘΥΕΣ: Είναι απαραίτητο να αποβάλετε το πείσμα σας, γιατί σίγουρα δεν θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε στον δρόμο προς την επιτυχία. Η πίεση που ασκείτε στους γύρω σας ίσως οδηγήσει σε ακραίες καταστάσεις, με συνέπειες που δεν θα είναι προς το συμφέρον σας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα