Ζώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 20 Οκτωβρίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Παρασκευής 20 ΟκτωβρίουΠαρασκευή, Οκτώβριος 20, 2017 - 07:00

ΚΡΙΟΣ: Κινηθείτε με μέτρο και σύστημα για να μην έχετε περιπέτειες στο άμεσο μέλλον. Εξάλλου, οι καταστάσεις σε βασικούς τομείς της ζωής σας έχουν παγιωθεί. Κάντε σωστό προϋπολογισμό για να στρώσετε τα οικονομικά σας, που είναι λίγο στριμωγμένα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να διευθετήσετε εκκρεμότητες από το παρελθόν. Μην επιτρέψετε στην κούραση που θα νιώσετε να σας αποσυντονίσει. Αντιμετωπίστε με ψυχραιμία

μια αναποδιά που θα σας τύχει, καθώς θα εμποδίσει τα χειρότερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πιστέψτε στις δυνατότητές σας και προσπαθήστε να περάσετε τις απόψεις σας. Χαρείτε την καθημερινότητα και μην είστε υπερβολικά ευαίσθητοι σε οτιδήποτε ακούτε. Για να σταθεροποιήσετε τις φιλοδοξίες σας πρέπει να έχετε υπομονή και επιμονή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μπορείτε, αν το αποφασίσετε, να αντισταθείτε στην πίεση που θα δεχτείτε από συγκεκριμένα άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντός σας. Παραμερίστε τους φόβους σας, γιατί τα διλήμματα δεν βοηθούν να προχωρήσετε σε κανένα επίπεδο.

ΛΕΩΝ: Δείτε αντικειμενικά το μέλλον σας και προγραμματίστε σωστά τον χρόνο σας. Οι αλλαγές στον τρόπο έκφρασής σας θα σας βοηθήσουν στην επίλυση των οικονομικών υποθέσεών σας. Μην έχετε ενδοιασμούς σε κάτι που ζητάει επίμονα η καρδιά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νέοι δρόμοι επιτυχίας ανοίγονται, ενώ θα δείτε και εξελίξεις σε μια νέα ερωτική σχέση. Υστερα από απροσδόκητα γεγονότα που περάσατε, πιεστικές καταστάσεις και αναμετρήσεις με το περιβάλλον, μπορείτε πια να κάνετε τα πρώτα βήματα αλλαγής.

ΖΥΓΟΣ: Η μέρα θα είναι η αφετηρία σας κυρίως για τις εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, αλλά και για τη νέα μορφή που θα πάρει η καριέρα σας. Μάθετε να σκέφτεστε πρακτικά και να προσαρμόζεστε, ακόμα κι όταν δεν γίνονται όλα όπως θα τα θέλατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ως ευαίσθητα άτομα εξελίσσεστε μέσα από ψυχικές διεργασίες, αλλά τώρα θα χρειαστεί να επιβάλλετε τάξη στις υποθέσεις σας. Μην αποθαρρύνεστε από δυσκολίες και καθυστερήσεις, όλα έχουν το σκοπό τους για να μην ανατραπούν οι ισορροπίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ενισχύονται η αισθηματική και η προσωπική σας ζωή και δίνετε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα σπιτιού και καριέρας. Ερευνήστε ό,τι σας αφορά άμεσα και πάρετε αποφάσεις όχι μόνο για τώρα αλλά και για το διάστημα που θα ακολουθήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι φιλοδοξίες σας βρίσκουν τον κατάλληλο χώρο να αναπτυχθούν, γι' αυτό χρειάζεται να συνεργαστείτε με άτομα που εμπιστεύεστε την κρίση τους. Μην είστε αρνητικοί στις απόψεις των άλλων, ειδικά αν δεν τις έχετε ακούσει οι ίδιοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έρθετε αντιμέτωποι με μια αλήθεια που θα ανακαλύψετε χάρη στις εμπειρίες του παρελθόντος σας. Το σίγουρο είναι ότι βιαστικές αποφάσεις δεν θα βοηθήσουν, ούτε ο εκνευρισμός. Απαιτείται να παραμείνετε ρεαλιστές και προσγειωμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα αρχίσετε να απομυθοποιείτε καταστάσεις και ανθρώπους, και θα θυμηθείτε τις υποσχέσεις που είχατε δώσει στον εαυτό σας για το πώς θα διαχειρίζεστε τη ζωή σας. Τώρα, λοιπόν, θα πρέπει να τις εφαρμόσετε, αν θέλετε να είστε δημιουργικοί.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα