Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 3 Απριλίου

11:47 3/4/2017 - Πηγή: Espresso
ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 3 ΑπριλίουΔευτέρα, Απρίλιος 3, 2017 - 11:45

ΚΡΙΟΣ: Η επικοινωνία σας δεν θα βρίσκεται και στα καλύτερά της και λόγια που θα πείτε πάνω σε στιγμές αγανάκτησης θα αποβούν σε βάρος σας. Μην είστε απαιτητικοί από τις σχέσεις σας, αφού είναι ακόμα πολύ νωρίς για να διαμορφωθεί μια κατάσταση που να σας αρέσει σε όλα τα επίπεδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Αργότερα θα υπάρξει μεγαλύτερη προθυμία από την πλευρά ατόμων που υπάρχουν στη ζωή σας, αλλά και καινούργιων προσώπων και θα εισπράξετε την εκτίμηση και τη συμπάθειά τους. Προσέξτε τις κρίσεις ζήλιας, καθώς τώρα είναι πιο εύκολο

από ποτέ να πέσετε στα δίχτυα του έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να απέχετε από εντάσεις και πλησιάστε τον σύντροφό σας με τρυφερότητα και αγάπη. Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα έρθει να πλήξει τον οικονομικό τομέα σας με συνεχόμενα λάθη, ενώ παράλληλα θα σας απασχολήσουν και κληρονομικά θέματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αφήστε τις εξελίξεις να πάρουν τον δρόμο τους και αυτό θα σας καλύψει τα κενά που θα υπάρχουν στους άλλους τομείς σας. Συμπαρασταθείτε σε έναν φίλο που έχει ανάγκη την προσοχή και τη φροντίδα σας.

ΛΕΩΝ: Φροντίστε να αλλάζετε συχνά παραστάσεις, γιατί τον σύντροφό σας δεν τον φοβίζει η δέσμευση αλλά η ρουτίνα. Ανοίξτε διάλογο με τον σύντροφό σας και ελάτε πιο κοντά του, μια που η επικοινωνία σας θα βρίσκεται σε καλά επίπεδα και θα είναι ικανή να λύσει οποιαδήποτε παρεξήγηση υπήρχε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορεί ο σύντροφός σας να περνάει την κρίση του και εσείς τη δική σας, αλλά, αν η σχέση σας έχει γερό υπόβαθρο, θα αντέξει. Η σχέση σας πρέπει να έχει προτεραιότητα και για τους δυο σας, αλλά μην κάνετε στο μυαλό σας σενάρια καταστροφής.

ΖΥΓΟΣ: Μην αγνοείτε όσα σας συμβουλεύουν οι φίλοι σας και τα άτομα που σας αγαπούν. Διατηρήστε τις αναγκαίες ισορροπίες μέσα στον επαγγελματικό χώρο σας. Οργανώστε τη μέρα σας και μην επιτρέπετε αλλαγές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη θεωρείτε δεδομένες υποχωρήσεις που γίνονται από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντός σας. Πρώτα ξεκαθαρίστε τι ζητάτε και θέλετε πραγματικά από μία σχέση και μετά προσπαθήστε να το βρείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Μην κοντράρεστε με ανθρώπους που δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε, όσες προσπάθειες και να κάνετε. Επειδή το άγχος και ο εκνευρισμός οδηγούν σε λάθος τακτική, προσπαθήστε να χαλαρώσετε. Αναζητήστε τις ουσιαστικές ανάγκες σας και μη ρίχνετε ευθύνες μόνο στους άλλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αντί να αναμετράτε ποιος έχει πιο ισχυρό χαρακτήρα στον εργασιακό χώρο, δείξτε προσοχή και ψυχραιμία που θα σας βοηθήσει περισσότερο. Αναλώνετε τον χρόνο σας σε επαγγελματικές υποχρεώσεις και δεν μπορείτε να σκεφτείτε τίποτε άλλο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ανεπιθύμητες εκκρεμότητες ή λογαριασμοί θα έρθουν στο προσκήνιο, κάνοντας και τα πιο απλά να σας φαίνονται εξαιρετικά δύσκολα. Αρπάξτε τις ευκαιρίες που θα αυξήσουν τα εισοδήματά σας και αφήστε για αργότερα τους μεγαλεπήβολους στόχους.

ΙΧΘΥΕΣ: Εάν ο χρόνος σας το επιτρέπει, τακτοποιήστε θέματα που θα αφορούν οικονομικές εκκρεμότητες. Φροντίστε να μη χάσετε την ψυχραιμία σας και πείτε λόγια που θα πληγώσουν και θα είναι δύσκολο να ξεχαστούν. Προωθήστε τα οικονομικά σας αλλά όχι και τα σχέδιά σας.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα