Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 27 Νοεμβρίου

ΑΣΤΡΑΖώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 27 ΝοεμβρίουΔευτέρα, Νοέμβριος 27, 2017 - 12:35

ΚΡΙΟΣ: Υποχρεώνεστε να ακολουθήσετε μια διαφορετική τακτική και να αντιμετωπίσετε με ρεαλισμό τις καταστάσεις. Αποφύγετε ταξίδια ή άσκοπες μετακινήσεις. Είναι άδικο να περιορίζετε τον εαυτό σας σε διλήμματα που δημιουργείτε μόνοι σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Εάν έχετε πάρει την απόφαση να κάνετε μια ουσιαστική συζήτηση, κάντε το με διπλωματία. Μην εκτίθεστε σε κινδύνους, αλλά ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε ένα σοβαρό πρόβλημα που υπάρχει στον

οικογενειακό χώρο και περιμένει τη συμβολή σας για να βρει τη λύση του.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αλλαγές θα προκύψουν στην αισθηματική και την επαγγελματική ζωή σας, ενώ εξωτερικά γεγονότα θα σας δοκιμάσουν έντονα. Οι νέες προοπτικές που ανοίγονται για την καριέρα σας θα σας δώσουν καινούργιες ελπίδες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αναβάλετε οποιαδήποτε σημαντική πράξη και διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε προσωπικά θέματα και επαγγελματικές σχέσεις. Προσπαθήστε να είστε πιο εσωστρεφείς και μην ανακοινώνετε σε όλους τα σχέδιά σας.

ΛΕΩΝ: Τα προβλήματα των περισσότερων από εσάς θα αφορούν τον οικονομικό τομέα. Η μέρα κρίνεται ακατάλληλη για φλέγοντα ζητήματα, αφού οι δυσκολίες θα είναι ορατές. Δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον σε κάποια υπόθεση που αφορά τον οικονομικό σας τομέα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μην αγχώνετε συνεχώς προσπαθώντας να λύσετε όλα τα προβλήματα που υπάρχουν. Η κύρια αιτία για τα προβλήματα που δημιουργούνται είναι η συμπεριφορά των άλλων. Μείνετε ήρεμοι, φανείτε συνετοί και μην εκνευρίζεστε, γιατί τους δίνετε προβάδισμα.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα θα έχετε να αντιμετωπίσετε μια περιστασιακή δυσκολία στον οικογενειακό σας τομέα. Φροντίστε να είστε καλά με τον εαυτό σας και πρόθυμοι να βοηθήσετε τα δικά σας άτομα για να την ξεπεράσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μη δείχνετε εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Κάποιες διαφωνίες στον επαγγελματικό χώρο θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε ανακρίβειες και ψέματα που υπάρχουν από ορισμένους συνεργάτες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Υπάρχουν οι δυνατότητες να διορθώσετε πολλά από τα κακώς κείμενα της ζωής σας, γι' αυτό εμπιστευτείτε περισσότερο τη διαίσθησή σας. Εξωτερικεύστε τα συναισθήματά σας, γιατί η απομόνωση δεν σας βοηθάει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ισως η καθημερινότητα να σας εξαντλεί με τις απαιτήσεις της, αλλά η μέρα που θα διανύσετε θα σας βοηθήσει να την αντιμετωπίσετε πιο εύστοχα και χωρίς να σας καταβάλλει. Μην κάνετε παρέα με άτομα που δεν ταιριάζουν στον δικό σας τρόπο ζωής.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ακόμα και μέσα από ανατροπές μπορείτε να πάρετε μαθήματα και να τα αξιοποιήσετε προς όφελός σας. Βοηθήστε τους άλλους να καταλάβουν και μην ενοχλείστε από τις αδυναμίες τους. Να είστε επιφυλακτικοί σε υποσχέσεις που θα δώσετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Το ασταμάτητο κυνήγι κάποιου ιδανικού μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα, αν δεν σκεφτείτε πως σε αυτό μπορεί να συμπεριλαμβάνεται κάποιο άτομο που επιμένετε να αγνοείτε. Οι περισσότεροι στόχοι σας είναι εφικτοί και θα αποδώσουν σύντομα.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα