Ζητείται γαμπρός για την αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν

ΚΟΣΜΟΣΖητείται γαμπρός για την αδελφή του Κιμ Γιονγκ ΟυνΠαρασκευή, Μάιος 27, 2016 - 16:07

Εθνικό διαγωνισμό με «έπαθλο» την αδερλή του διοργανώνει ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, που θέλει να την αποκαταστήσει με τον καλύτερο.

Οι σπουδές στο πανεπιστήμιο Κιμ Ιλ σουνγκ της Πιονγιάνγκ, το ύψος που ξεπερνά το 1,77 μ., η καλή εμφάνιση -βάσει των τοπικών κριτηρίων ομορφιάς- αλλά και η θητεία στον στρατό είναι μερικά από τα βασικά προσόντα που θα πρέπει να έχει να επιδείξει ένας

υποψήφιος που θα διεκδικήσει θέση στην καρδιά της 29χρονης Κιμ Γιο-γιονγκ, αλλά και στο οικογενειακό τραπέζι του Κιμ Γιονγκ Ουν.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της βρετανικής «Sun», o ηγέτης της χώρας σκοπεύει να μελετήσει ο ίδιος τις υποψηφιότητες, οι οποίες ανέρχονται μέχρι στιγμής στις 30.

Χαμηλών τόνων

Το «κοσκίνισμα» θα είναι σίγουρα πολύ αυστηρό, αλλά οι υποψήφιοι έχουν να ελπίζουν, εκτός από έναν γάμο με την πιο ισχυρή γυναίκα της χώρας, που είναι επιφορτισμένη με την προπαγάνδα της Βόρειας Κορέας, και σε ένα υψηλό πόστο στη διοίκηση της χώρας.

Ενα κριτήριο που δεν αναφέρεται όμως, αλλά καλό θα είναι να έχει υπ' όψιν του όποιος τολμήσει να δηλώσει υποψηφιότητα, είναι ότι θα πρέπει να είναι χαμηλών τόνων, καθώς, όπως τονίζει η πηγή της βρετανικής εφημερίδας, η αδελφή του ηγέτη είναι ψηλομύτα.

«Στο πανεπιστήμιο όλοι οι φοιτητές έπρεπε να κάνουν στην άκρη για να την αφήνουν να περνάει στους διαδρόμους, ενώ κανείς δεν έχει το δικαίωμα να πάρει το ίδιο ασανσέρ μ' εκείνη» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν δεν προσπαθεί πρώτη φορά να νοικοκυρέψει την αδελφή του. Το 2012 είχε κάνει την πρώτη απόπειρα, αλλά δεδομένου ότι κανείς από τους υποψηφίους δεν παρουσίαζε τα βασικά χαρακτηριστικά, παραιτήθηκε από τις προσπάθειες.

Πάντως, υπάρχουν και κάποιες αναφορές ότι η Κιμ Γιο-γιονγκ έχει υπάρξει παντρεμένη με τον γιο του αρχηγού του στρατού Τσόε Ριόνγκ-χάε, αλλά αυτός σκοτώθηκε σε αυτοκινητικό δυστύχημα τον Ιανουάριο του 2013. Σε κάθε περίπτωση, η αδελφή του Κιμ Γιονγκ Ουν είναι μέχρι στιγμής ατυχήσασα και το στρες του αδελφού της μεγαλώνει μαζί με την ηλικία της...

Keywords
Τυχαία Θέματα