Υιοθετήθηκε το αγγελούδι που είχαν εγκαταλείψει σε χαρτόκουτο στη Ρόδο

ΡΕΠΟΡΤΑΖΥιοθετήθηκε το αγγελούδι που είχαν εγκαταλείψει σε χαρτόκουτο στη ΡόδοΠαρασκευή, Ιούλιος 21, 2017 - 11:58

Η περιπέτεια του μικρού Aγγελου, του βρέφους που τον περασμένο Μάιο βρέθηκε εγκαταλειμμένο μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο στην περιοχή Πεύκοι της Λίνδου, έφτασε στο τέλος της με τον καλύτερο τρόπο. Το αγοράκι, του οποίου η περιπέτεια συγκλόνισε το πανελλήνιο, φεύγει από την Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου που το φιλοξενούσε για να ζήσει πρώτη φορά την οικογενειακή θαλπωρή. Ο Αγγελος, όπως τον «βάφτισαν» στην κλινική όπου μεταφέρθηκε όταν τον εντόπισαν, δόθηκε χθες στην οικογένεια που

ζήτησε και τον υιοθέτησε.

«Είμαστε και στενοχωρημένοι, επειδή μας έφυγε, αλλά και χαρούμενοι που βρήκε οικογένεια» ανέφερε συγκινημένη σε δηλώσεις της η διευθύντρια της Παιδιατρικής Κλινικής Ντίνα Μαχαιρίδη. Ο Αγγελος, που σήμερα είναι 2,5 μηνών, είχε εγκαταλειφθεί νεογέννητος το πρωινό της 7ης Μαΐου μέσα σε μικρό χαρτοκιβώτιο, έχοντας ακόμη στο σωματάκι του τον ομφάλιο λώρο!

Ηταν τυλιγμένος σε σεντόνια ξενοδοχείου και δίπλα του υπήρχε ένα σημείωμα με καλό γραφικό χαρακτήρα και χωρίς ορθογραφικά λάθη, που το έγραψε προφανώς η μητέρα του: «Παρακαλώ να προσέξετε το παιδί και να σας έχει ο Θεός καλά».

Για καλή του τύχη, ένας γυναικολόγος που ήταν κοντά έκοψε τον ομφάλιο λώρο του μωρού και το περιέθαλψε, μέχρι που το ΕΚΑΒ το μετέφερε στην Παιδιατρική Κλινική του νοσοκομείου. Υπήρξε τεράστια κινητοποίηση γιατρών, νοσηλευτών και όσων συμμετείχαν στη μεταφορά και την περίθαλψη του πανέμορφου βρέφους.
Η υπόθεση προκάλεσε τεράστια συγκίνηση. Μάλιστα η μητέρα ενός κοριτσιού 8 μηνών προσφέρθηκε να δώσει από το μητρικό γάλα της στον Αγγελο για να μην του λείψει ούτε αυτό! Πάντως, όλο αυτό το διάστημα οι αστυνομικοί αναζητούσαν τη βιολογική μητέρα του, που έως σήμερα δεν έχει εντοπιστεί.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα