«Ξηλώνουν» τα μαγαζιά του Κακέτση

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Ξηλώνουν» τα μαγαζιά του ΚακέτσηΔευτέρα, Σεπτέμβριος 25, 2017 - 17:00

❱❱ Γιαπί το Kitchen Bar στη μαρίνα του Αλίμου

Τέλος εποχής για τα θρυλικά κέντρα του Στηβ Κακέτση, όπως το Kitchen Bar στη μαρίνα Αλίμου, καθώς εδώ και λίγα 24ωρα οι εξωτερικοί χώροι τους έχουν μετατραπεί σε απέραντο γιαπί και ξηλώνονται.

Οι χώροι υποδοχής και σερβιρίσματος πλέον δεν υπάρχουν, ενώ έχουν απομακρυνθεί ακόμα και

τα τραπεζοκαθίσματα.

Οπως είχε κάνει γνωστό με συνέντευξή του στην «Espresso» στις 11 Σεπτεμβρίου ο επιχειρηματίας, μετά την οριστική απόφαση του δικαστηρίου στα ασφαλιστικά μέτρα που είχε καταθέσει το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), ζει το δικό του δράμα. «Τον χώρο όπου βρίσκονται τα μαγαζιά μου -στο παρελθόν ανήκε στα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα- μου τον πήρε το ΤΑΙΠΕΔ, που πλέον είναι ο νέος διαχειριστής, για χρέη που είχα, αλλά και στο πλαίσιο ιδιωτικοποίησης της μαρίνας Αλίμου.

Χρωστούσα κάποια χρήματα για τα ενοίκια, αλλά φρόντιζα να αποπληρώνω κάποια χρέη. Παράλληλα τους ζητούσα να μου κάνουν δόσεις -κάτι που ευαγγελίζεται αυτή η κυβέρνηση-, αλλά σε όλες τις αιτήσεις μου δεν πήρα ποτέ απάντηση. Ετσι, στις αρχές της περασμένης εβδομάδας τελεσιδίκησε μια απόφαση ασφαλιστικών μέτρων και αναγκαστικά πρέπει να αδειάσω τον χώρο».

Από τη «μαύρη» εκείνη ημέρα ο Στηβ Κακέτσης είναι σε κακή ψυχολογική κατάσταση, όπως εξήγησε: «Είμαι με υπνωτικά χαπάκια για να κοιμηθώ. Σκέφτομαι ότι δεν θα έχω να φάω... Πώς να χωνέψω ότι στα 68 μου χρόνια θα βρεθώ στον δρόμο;» Μόνο για τα δύο αυτά μαγαζιά ο επιχειρηματίας όλα αυτά τα χρόνια έχει επενδύσει τουλάχιστον 10.000.000 ευρώ.

«Η αλήθεια είναι πως από το 2011, που η οικονομική κρίση στη χώρα μας πήρε την ανηφόρα, τα μαγαζιά μου έκαναν κοιλιά, δεν πήγαιναν καλά, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να πληρώσω το δυσβάσταχτο ενοίκιο των 450.000 ευρώ τον χρόνο».

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα