Ξέρει από σφηνάκια

TV GOSSIPΞέρει από σφηνάκιαΤετάρτη, Δεκέμβριος 23, 2015 - 14:14

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης είναι γνώστης του ρόλου του στη σειρά του Mega «Μάλιστα, σεφ!» καθώς έχει δουλέψει ως μπάρμαν

Το πέρασμά του πίσω από την μπάρα, όταν ήταν σπουδαστής στη Δραματική Σχολή του Γιώργου Θεοδοσιάδη, φαίνεται ότι βγήκε σε καλό του Μιχάλη Λεβεντογιάννη.

Κι αυτό γιατί ο 29χρονος ηθοποιός, που έχει εργαστεί ως μπάρμαν, εδώ και λίγους μήνες φτιάχνει... κοκτέιλ για τις ανάγκες της κωμικής σειράς του Mega

«Μάλιστα, σεφ!», η οποία προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 22.00. Ο Μιχάλης υποδύεται τον Κωστή, τον δημοφιλή bartender του ακριβού γαλλικού εστιατορίου Chez Phillippe, στο οποίο master chef είναι ο Bασίλης Κόκορης (Ιεροκλής Μιχαηλίδης). Επομένως η προϋπηρεσία του στα ποτά δεν πήγε χαμένη, εδώ που τα λέμε!

Οι συντελεστές του σίριαλ θα κάνουν ένα μικρό διάλειμμα για τις γιορτές και θα επανέλθουν δριμύτεροι για γυρίσματα τον Ιανουάριο, όταν και θα προβληθούν τα νέα επεισόδια. Για τον Μιχάλη Λεβεντογιάννη αυτή η τηλεοπτική διακοπή από το πλατό ήταν «θείο δώρο», αφού έτσι θα μπορέσει να αφιερωθεί στην παράσταση του θεάτρου Ακροπόλ «Dogville», όπου ενσαρκώνει τον μεταφορέα προϊόντων σε ένα κλειστό χωριό που σπάνια καλοδέχεται ξένους.

Ευλογία η δουλειά

«Για να λάβω μέρος στη σειρά πέρασα από τρία δοκιμαστικά. Στην τελευταία οντισιόν ο σκηνοθέτης Σπύρος Ρασιδάκης μου είπε "αύριο ξεκινάς γυρίσματα". Χάρηκα πάρα πολύ.

Η δουλειά είναι ευλογία στις ημέρες μας και πόσο μάλλον όταν πληρώνεσαι γι' αυτό που κάνεις. Αν και πιστεύω ότι δεν υπάρχει παιδί που να έχει βγει από δραματική σχολή και να μην έχει βρει έναν ρόλο στο θέατρο, στον κινηματογράφο ή στην τηλεόραση, αν το έχει βάλει στόχο. Η υποκριτική είναι μεγάλο πάθος. Η τέχνη είναι η κινητήριος δύναμη» δηλώνει στην «Espresso» ο καλλιτέχνης και προσθέτει: «Μου αρέσει ο ρόλος του Κωστή, γιατί πρόκειται για ένα κλειστό παιδί, φιλότιμο και κρυφά ερωτευμένο με μια σερβιτόρα μέσα από το μαγαζί. Η άφιξη του νέου σεφ Μάνθου (Προμηθέας Αλειφερόπουλος) θα του δώσει αισιοδοξία στη ζωή, αφού στο ρεστοράν θα βρει πλέον έναν φίλο, στον οποίο μπορεί να ανοίξει την καρδιά του».

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης αποφάσισε να γίνει ηθοποιός στον στρατό, αν κι από μικρός είχε το... μικρόβιο. «Ως φαντάρος διάβαζα πολλά βιβλία και μετά σκεφτόμουν πώς θα ζωντάνευαν οι ήρωες στο σανίδι ή το φιλμ. Ετσι, ενώ έκανα σκοπιά, αποφάσισα πως θα πάω σε δραματική σχολή. Τρεις μήνες προτού τελειώσω τον στρατό πέρασα τις εξετάσεις μου στην υποκριτική. Οι γονείς μου χάρηκαν, αν και δεν είχαν καμία σχέση με τον χώρο» καταλήγει ο ηθοποιός, ο οποίος έχει συνεργαστεί στην παράσταση «Εντίθ Πιαφ» με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Keywords
Τυχαία Θέματα