Ξεπούλησε ο Γονίδης!

17:07 2/6/2017 - Πηγή: Espresso
SHOWBIZΑνάρπαστοι έγιναν οι πίνακες ζωγραφικής και οι αγιογραφίες του στην πρώτη ατομική έκθεσή τουΞεπούλησε ο Γονίδης!Παρασκευή, Ιούνιος 2, 2017 - 17:07

Τα εικαστικά έργα και οι αγιογραφίες διά χειρός Σταμάτη Γονίδη έγιναν ανάρπαστα, με τους φιλότεχνους celebrities να υποκλίνονται στο (δεύτερο) μεγάλο ταλέντο του.

ΑΠΟ ΤΗ
ΔΗΜΗΤΡΑ ΔΑΡΔΑ

Ευδιάθετος, ενθουσιώδης, με τη χαρά και την αγωνία του δημιουργού που εκθέτει πρώτη φορά έργα του μπροστά σε κόσμο, ο Σταμάτης υποδέχτηκε στην αίθουσα «Ιωνία» του Δήμου Βούλας φίλους και γνωστούς.

Η κοσμοσυρροή άρχισε από νωρίς και γρήγορα

ο χώρος γέμισε επισκέπτες -θαυμαστές, τραγουδιστές, παρουσιαστές αλλά και ιερείς-, που έσπευσαν να συγχαρούν τον αυτοδίδακτο ζωγράφο και την όμορφη σύζυγό του Κατερίνα Κουργιουξίδου, η οποία στεκόταν στο πλευρό του. Η τιμή εκκίνησης για κάθε έργο ήταν τα 300 ευρώ, ωστόσο οι διάσημοι φίλοι του δημιουργού υποσχέθηκαν να βάλουν πιο... βαθιά το χέρι στην τσέπη, καθώς τα έσοδα των πωλήσεων θα διατεθούν στον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αγιος Νικόλαος - Οικοτροφείο Παιανίας».

Στην πρώτη προσωπική έκθεση του δημοφιλούς τραγουδιστή, με τίτλο «Υλοποιώντας», η οποία έγινε το βράδυ της Τρίτης, υπό την αιγίδα του Δήμου Βάρης - Βούλας - Βουλιαγμένης, τα αστέρια της showbiz έδειξαν εμπράκτως το φιλανθρωπικό πρόσωπό τους. Η Πέγκυ Ζήνα και ο Γιώργος Λύρας αγόρασαν το έργο «Ψυχή στο σκοτάδι», ο Χρήστος Χολίδης την «Παναγία», ο Νίκος Μακρόπουλος τον «Καρπό της αμαρτίας», ο Λευτέρης Πανταζής το «Ζωή και θάνατος», ο Νίνο το «Περιβόλι του Ουρανού», ο Δημήτρης Γιώτης «Το βιβλίο», ο Χρήστος Μενιδιάτης τη «Δεύτερη φορά» και ο Βασίλης Δήμας τα «Ετη φωτός». Στο πλευρό του Σταμάτη Γονίδη ήταν επίσης ο Αλέξης Κούγιας, ο Αγγελος Διονυσίου, ο στιχουργός Ηλίας Φιλίππου, η Φανή Χαλκιά, η τραγουδίστρια Νάντια Αγγελέτου και η Ζήνα Κουτσελίνη.

Χωρίς να έχει ασχοληθεί ποτέ πριν στη ζωή του με τα χρώματα, τα πινέλα, τον καμβά ή να διδάχτηκε σχέδιο, ο τραγουδιστής ανακάλυψε ότι είχε το χάρισμα και άρχισε να δημιουργεί πίνακες με προσωπογραφίες αγίων. «Δεν γνώριζα πως διέθετα τέτοιο ταλέντο. Χαίρομαι που το ανακάλυψα και μπορώ να δίνω ζωή σε έναν λευκό, άδειο καμβά» δήλωσε στην «Espresso».

Δείτε παρακάτω όλες τις φωτογραφίες:

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα