Ξεναγός με φανέλα Εθνικής

SHOWBIZΞεναγός με φανέλα ΕθνικήςΤετάρτη, Νοέμβριος 18, 2015 - 11:03

Τη γνωρίσαμε πέρυσι στον ρόλο της χαριτωμένης Κινέζας Γιουέ Γιουέ στην τηλεοπτική σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη «Εθνική Ελλάδος».

Σήμερα η Μα Γιουέ Κιου ή Αναστασία, όπως είναι το ελληνικό όνομά της, αφού έχει βαπτιστεί χριστιανή ορθόδοξη, ετοιμάζεται να χαράξει νέα επαγγελματική πορεία. Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», πρόκειται πολύ σύντομα να αρχίσει εντατικά μαθήματα ελληνικών, προκειμένου να αναλάβει χρέη ξεναγού σε γκρουπ συμπατριωτών της που

επισκέπτονται τη χώρα μας.

Μην παραξενευτείτε, λοιπόν, αν από τον Ιούνιο και μετά την πετύχετε στην Ακρόπολη ή σε κάποιο άλλο αξιοθέατο της Αθήνας, ξεναγώντας τα πλήθη από την Ανατολή. Η ίδια πάντως έχει συμφωνήσει να επιστρέψει κανονικά στον νέο κύκλο 10 επεισοδίων της «Εθνικής Ελλάδος», που θα αρχίσει να γυρίζεται μετά το Πάσχα. Ελπίζει δε να πάρει σύντομα και τα λεφτά που της χρωστούν από τον πρώτο κύκλο της σειράς, καθώς μέχρι στιγμής δεν έχει πληρωθεί καθόλου.

Στον ελεύθερο χρόνο της η Αναστασία πηγαίνει στο γυμναστήριο, ενώ το μεγάλο όνειρό της είναι να γίνει μητέρα από την Ελληνα σύζυγό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα