«Ξελογιάστρα»!

ΑΘΛΗΤΙΚΑ«Ξελογιάστρα»!Πέμπτη, Σεπτέμβριος 24, 2015 - 18:25

Η παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας από τον Μικαέλ Εσιέν, το περασμένο Σάββατο στην Αττική Οδό, σχολιάστηκε υπεραρκετά και ποικιλοτρόπως.

ΑΠΟ ΤΟΝ
ΧΑΡΗ ΔΑΝΤΣΗ

Τον λογαριασμό ωστόσο κανονικά θα έπρεπε να τον «πληρώσει» η Μαρία Καζαριάν, η εκρηκτική δηλαδή μπαργούμαν που σέρβιρε τα ποτά στον Γκανέζο άσο του Παναθηναϊκού. Αυτή ήταν η αιτία του... κακού για τον 32χρονο σούπερ σταρ,

που ήπιε λίγο παραπάνω, για χάρη των δύο πράσινων ματιών της. Η Αρμένια υπάλληλος του συγκεκριμένου μαγαζιού του Περιστερίου, που είναι και ιδιοκτήτρια καφέ στο Αιγάλεω, όπου σταθεί κι όπου βρεθεί προκαλεί πανικό. Αρκετοί πελάτες μάλιστα επισκέπτονται τα δύο αυτά μαγαζιά μόνο και μόνο για να τη δουν από κοντά και να θαυμάσουν την ομορφιά της.

Τελικά, όμως ο Εσιέν τη γλίτωσε πολύ φτηνά. Υπενθυμίζεται πως του επιβλήθηκε από την Τροχαία πρόστιμο ύψους 200 ευρώ, καθώς η μέτρηση του αλκοτέστ έδειξε αποτέλεσμα 0,30, με κατώτατο όριο το 0,25, κάτι που σήμαινε ότι είχε πιει ένα ποτό και... κάτι. Για την ακρίβεια, φημολογείται ότι εκείνο το βράδυ, στο μαγαζί των δυτικών προαστίων όπου συχνάζει, ήπιε δύο «μοχίτο». Συνεπώς, δεν οδηγούσε υπό την επήρεια μέθης, κάτι που επιβεβαιώθηκε και από αστυνομικές πηγές. Γι’ αυτό άλλωστε και ο παίκτης του «τριφυλλιού» τιμωρήθηκε με ένα από τα χαμηλότερα πρόστιμα που προβλέπονται στον ΚΟΚ για τη συγκεκριμένη παράβαση. Επισημαίνουμε ότι επίσημα χείλη από τον Παναθηναϊκό είχαν υποστηρίξει για το συμβάν ότι δεν χρειάστηκε να μεταβεί εκεί άνθρωπος της ΠΑΕ προκειμένου να υπάρξει διευθέτηση του θέματος, όπως και ότι ο παίκτης δεν παρέβη τον εσωτερικό κανονισμό. Διαφορετικά, μπορεί να είχε τιμωρηθεί ακόμη και με «σπάσιμο» του συμβολαίου του με την ομάδα του «τριφυλλιού».

Keywords
Τυχαία Θέματα