«Ξεφώνισε» στο facebook την (ανήλικη) πρώην του!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Ξεφώνισε» στο facebook την (ανήλικη) πρώην του!Τετάρτη, Αύγουστος 31, 2016 - 12:15

Αλεξανδρούπολη: Συνελήφθη 20χρονος που ανέβασε στο internet ημίγυμνες φωτογραφίες της

Κόλαση έκανε τη ζωή της 17χρονης πρώην φίλης του από την Αλεξανδρούπολη ένας 20χρονος, που, για να εκδικηθεί επειδή τον χώρισε, άρχισε να διακινεί προκλητικές φωτογραφίες

της στο facebook!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΙΚΟ ΠΙΤΣΙΑΚΙΔΗ

Η ανήλικη κοπέλα έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της όταν είδε να φιγουράρουν στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης προσωπικά της στιγμιότυπα, τα οποία ο 20χρονος είχε στείλει τόσο στην ίδια όσο και σε άλλους γνωστούς της. Μη μπορώντας να κάνει διαφορετικά, η κοπέλα ενημέρωσε σοκαρισμένη τη μητέρα της, η οποία πήγε αμέσως στην Αστυνομία παρακαλώντας να γίνει κάτι για να σταματήσει ο διασυρμός της κόρης της.

Την άκρη του νήματος κλήθηκαν να βρουν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδας, που άρχισαν να αναζητούν τα ηλεκτρονικά ίχνη του ανθρώπου ο οποίος διακινούσε τις φωτογραφίες, καθώς είχε διαπράξει το σοβαρό αδίκημα της πορνογραφίας ανηλίκων. Για την υπόθεση ενημερώθηκε και η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, που διέταξε προκαταρκτική εξέταση.

Στο πλαίσιο της ψηφιακής έρευνας, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα ηλεκτρονικά ίχνη του δράστη και έφτασαν στο σπίτι του. Ο 20χρονος, που δεν μπορούσε να διανοηθεί αυτή την εξέλιξη, κατέληξε με χειροπέδες όταν στους υπολογιστές του βρέθηκε το υλικό που επιβεβαίωνε την εμπλοκή του στην υπόθεση. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν έναν φορητό υπολογιστή, δύο tablets και τρία «έξυπνα» κινητά, τα οποία θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις σε μια προσπάθεια να εξακριβωθεί αν, εκτός από τις φωτογραφίες της 17χρονης, διακινούσε κι άλλο πορνογραφικό υλικό.

Διακινούσε το υλικό

Σε ορισμένες από τις συσκευές βρέθηκαν προκλητικές και ημίγυμνες φωτογραφίες της ανήλικης, που -άγνωστο πώς- είχε στην κατοχή του. Το περίεργο είναι ότι ο 20χρονος δεν είχε απειλήσει τη 17χρονη με την οποία είχε σχέση, αλλά είχε αρχίσει να διακινεί το υλικό χωρίς να επιδιώκει κάτι συγκεκριμένο. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για πορνογραφία ανηλίκων μέσω διαδικτύου και παράβαση της νομοθεσίας για την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα