Ξεφάντωσε η (ελεύθερη κι ωραία) Ανθή Σαλαγκούδη

SHOWBIZΞεφάντωσε η (ελεύθερη κι ωραία) Ανθή ΣαλαγκούδηΤρίτη, Ιανουάριος 10, 2017 - 13:45

«Οι χωρισμένοι δεν γιορτάζουν ποτέ» ερμηνεύει με πόνο καρδιάς η Αντζελα Δημητρίου, αλλά η Ανθή Σαλαγκούδη, λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό της από τον σύμβουλο προγράμματος του ΑΝΤ1

Τζώνη Καλημέρη, διασκέδασε μέχρι πρωίας σε γνωστό νυχτερινό κέντρο!

Η Θεσσαλονικιά δημοσιογράφος νυχτοπερπάτησε «σόλο» και φυσικά τράβηξε πάνω της τα φλας και τα ανδρικά βλέμματα των θαμώνων.

Με τα μακριά μαλλιά της λυτά και φορώντας ένα φαρδύ, μαύρο, μίνι φόρεμα, που συνδύασε με μαύρες δερμάτινες μπότες οι οποίες αναδείκνυαν τα μακριά, υπέροχα πόδια της, η παρουσιάστρια πόζαρε στον φακό της «Espresso» χαμογελαστή, άνετη και ευδιάθετη.

Οταν δεν ασχολούνταν με το κινητό της στέλνοντας και λαμβάνοντας μηνύματα, συνομιλούσε με τη δημοσιογράφο Νάνσυ Παραδεισανού που βρισκόταν στην παρέα της και τραγουδούσε τα σουξέ της Καίτης Γαρμπή και της Στέλλας Καλλή.

Η ωραία Ανθή, μετά τον χωρισμό της, θέλησε να το ρίξει λίγο έξω. Η απόφαση του άλλοτε ερωτευμένου ζευγαριού να ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους λέγεται πως στοίχισε ιδιαίτερα σε εκείνη. Μάλιστα όταν ρωτήθηκε για το γεγονός, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση: «Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτό το προσωπικό θέμα. Είναι μία περίοδος που είμαι αφοσιωμένη στο επαγγελματικό κομμάτι».

Keywords
Τυχαία Θέματα