Ξανθιά το έπαιζε ταξίαρχος της Αντιτρομοκρατικής και «μαδούσε» επιχειρηματίες!

ΡΕΠΟΡΤΑΖΞανθιά το έπαιζε ταξίαρχος της Αντιτρομοκρατικής και «μαδούσε» επιχειρηματίες!Παρασκευή, Δεκέμβριος 8, 2017 - 14:47

❱❱ 53χρονη, που έλεγε ότι ανήκει στην ηγεσία της Αντιτρομοκρατικής, εξαπάτησε ιδιοκτήτες beach bar

Από τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Τα χρειάστηκαν οι ιδιοκτήτες ενός γνωστού παραλιακού μπαρ στη θέση Θυμάρι της Αναβύσσου, όταν μία ευτραφής ξανθιά γυναίκα τούς συστήθηκε ως ταξίαρχος της Αντιτρομοκρατικής και τους «ενημέρωσε» ότι σε βάρος τους εκκρεμούν

πρόστιμα ύψους δεκάδων χιλιάδων ευρώ, ζητώντας χρήματα για να τα... εξαφανίσει!

Οπως αποδείχθηκε, δεν ήταν παρά μια απλή νοικοκυρά, αλλά με «διδακτορικό» στις απάτες και τις εκβιάσεις!

Αρχικά, η 53χρονη με το βαμμένο ξανθό μαλλί εμφανίστηκε στον έναν από τους ιδιοκτήτες και του δήλωσε με πομπώδες ύφος ότι ηγούνταν στο «κυνήγι» τρομοκρατών, αλλά είχε πρόσβαση στα αρχεία προστίμων για υγειονομικές παραβάσεις. Τον καθησύχασε, όμως, διαβεβαιώνοντάς τον ότι, λόγω του βαθμού της, ήταν σε θέση να τα σβήσει, φυσικά με το αζημίωτο, και του ζήτησε το ποσό των 6.000 ευρώ.

Στη συνέχεια, όμως, η «ταξίαρχος» προσέγγισε και τον δεύτερο ιδιοκτήτη του παραλιακού μπαρ και με τα ίδια επιχειρήματα του ζήτησε να της δώσει άλλα 5.000 ευρώ. Μάλιστα, παρουσίασε στους επιχειρηματίες μια υπεύθυνη δήλωση που θα υπέγραφαν με τα ποσά που θα της παρέδιδαν, με την οποία τάχα δεν θα είχαν άλλες ενοχλήσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ.! Οι επιχειρηματίες κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά και αποφάσισαν να απευθυνθούν στην Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής. Εκεί οι πραγματικοί αστυνομικοί προσημείωσαν τα χρήματα που θα παραδίδονταν στην «ταξίαρχο» σε ραντεβού που της έδωσαν στην περιοχή του Μαρκόπουλου, και, μόλις η μεγαλόσωμη ξανθιά τα πήρε, βρέθηκε με χειροπέδες.

Η προσφώνηση

Ο επικεφαλής της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής υποδέχθηκε την απατεώνισσα με αρκετό χιούμορ, προσφωνώντας την με τον... βαθμό της: «Τα σέβη μου, ταξίαρχε!» της είπε, αναγκάζοντάς τη να απαντήσει: «Μα, δεν είμαι ταξίαρχος. Εγώ με τα... οικιακά ασχολούμαι»!

Οπως αποδείχτηκε στην προανάκριση, η 53χρονη είναι επαγγελματίας απατεώνισσα και αποφυλακίστηκε το 2013, αφού πρώτα εξέτισε ποινή φυλάκισης για παρόμοια αδικήματα! Μάλιστα, το 2017 της επιβλήθηκε κι άλλη ποινή φυλάκισης για απάτες και εκβίαση, αλλά με αναστολή!

Στην κατοχή της αξιωματικού«μαϊμού» κατασχέθηκαν πλαστά έγγραφα σχετικά με την υποτιθέμενη αποπληρωμή του προστίμου, 2.400 ευρώ, πέντε κινητά, δύο φορητοί υπολογιστές, υπεύθυνες δηλώσεις, μεταξύ των οποίων και του επιχειρηματία που επιχείρησε να εξαπατήσει, πλήθος εγγράφων και σημειώσεων και αρκετές σφραγίδες.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα