Βροχή από shows και realities!

18:30 9/3/2017 - Πηγή: Espresso
TV GOSSIPΒροχή από shows και realities! Πέμπτη, Μάρτιος 9, 2017 - 18:29

«Ελλάδα, έχεις ταλέντο»«The Voice 2», «Survivor 2», «Χ-Factor 3» και «La Banda» στο πρόγραμμα του Σκάι

Το talent show «Ελλάδα, έχεις ταλέντο», που από το 2007 έως το 2012 προβλήθηκε στον ΑΝΤ1, χτυπώντας υψηλή τηλεθέαση και στους τέσσερις κύκλους του, φέρνει στο πρόγραμμά του από τον Οκτώβριο ο Σκάι.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο σταθμός του Φαλήρου, μετά τη μεγάλη επιτυχία των «The Voice»

και «Survivor», ήδη έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα για το συγκεκριμένο δημοφιλές πρόγραμμα, το οποίο θα αρχίσει να προβάλλεται το φθινόπωρο.
Την ίδια περίοδο θα ρίξει στον ανταγωνισμό και το σόου «The Voice 2» με τους ίδιους συντελεστές (παρουσιαστής ο Γιώργος Καπουτζίδης και coaches οι Σάκης Ρουβάς, Ελενα Παπαρίζου, Γιώργος Μαζωνάκης, Κωστής Μαραβέγιας).

Τις φήμες που κυκλοφορούσαν για ακόμη πιο δυναμική είσοδο του καναλιού στην ψυχαγωγία το 2018 επιβεβαίωσαν στην «Espresso» η διευθύντρια προγράμματος του καναλιού Αλκηστις Μαραγκουδάκη και ο παραγωγός τηλεοπτικών προγραμμάτων Γιώργος Λεβέντης.

Ποπ συγκρότημα

Στις αρχές της επόμενης χρονιάς, λοιπόν, ο Σκάι θα προχωρήσει και σε άλλα φιλόδοξα «χτυπήματα», φιλοξενώντας τρία πανάκριβα τηλεοπτικά προγράμματα.



Το talent show «Χ-Factor 3», το «Survivor 2» και το νέο για τα ελληνικά δεδομένα ριάλιτι «La Banda». Η συγκεκριμένη παραγωγή θα αναζητήσει το πιο «δυνατό» εγχώριο ποπ συγκρότημα, με το τηλεοπτικό κοινό να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού σε μια αμφίδρομη διαδραστική επικοινωνία.

Για την ώρα, πάντως, το τηλέφωνο της Αλκηστης Μαραγκουδάκη έχει πάρει... φωτιά από επωνύμους που θέλουν να πάρουν μέρος στο «Survivor» που παίζεται αυτή την περίοδο, κυρίως μετά το Πάσχα.
Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που έχουν ήδη κάνει τις προτάσεις τους, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι αρκετοί δεν πληρούν τους όρους, καθώς οι δοκιμασίες του παιχνιδιού είναι δύσκολες.

Παράληψη από το RSS:
Keywords
Τυχαία Θέματα