Βρετανία: Κακοποίησε σεξουαλικά (με το πίτμπουλ του) ημιλιπόθυμη γυναίκα

18:15 6/2/2017 - Πηγή: Espresso
ΚΟΣΜΟΣΒρετανία: Κακοποίησε σεξουαλικά (με το πίτμπουλ του) ημιλιπόθυμη γυναίκαΔευτέρα, Φεβρουάριος 6, 2017 - 18:14

Πίσω από τα σίδερα βρίσκεται πια Βρετανός, που επιτέθηκε σεξουαλικά τόσο ο ίδιος όσο και το πίτμπουλ του σε γυναίκα, που ήταν ημιλιπόθυμη λόγω μέθης.
Ο 34χρονος Τζέιμς Ααρον Λάιτι (φωτό), που καταδικάστηκε σε 13 χρόνια φυλάκιση, επιτέθηκε στη γυναίκα έπειτα από έξοδό τους, ενώ μαγνητοσκόπησε τον βιασμό και στη συνέχεια ενθάρρυνε το κατοικίδιό του, τον Γουόριορ, να προχωρήσει σε μια «σεξουαλική πράξη» σε βάρος της γυναίκας.

Το θύμα, της οποίας τα στοιχεία δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα, όπως έγινε γνωστό στη δίκη του Λάιτι, έφτασε να έχει αυτοκτονικές τάσεις έπειτα απ' όσα υπέστη.

Ο δικαστής Μαρκ Ιντς περιέγραψε τις πράξεις του Λάιτι ως «εξευτελιστικές και δυσάρεστες», ενώ πρόσθεσε ότι το υλικό που βρέθηκε στο κινητό του προδίδει την τάση του για σεξουαλική κακοποίηση.

Ο Λάιτι επέλεξε το θύμα του κάθε άλλο παρά τυχαία, αφού βρήκε τη γυναίκα σε κατάσταση φθοράς και αφθαρσίας να κάνει εμετό στην τουαλέτα κλαμπ τον Νοέμβριο του 2013.

Της έκανε τον καλό προτείνοντάς της να πάει στο σπίτι του για να τη βοηθήσει να συνέλθει. Οταν έφτασαν όμως εκεί και αφού η γυναίκα συνέχισε να είναι αδιάθετη, την έριξε στο κρεβάτι του, όπου τη βίασε και στη συνέχεια έβαλε το πίτμπουλ επάνω της και τραβούσε βίντεο. Ο Λάιτι αρχικά αρνιόταν τις κατηγορίες, ωστόσο παραδέχθηκε την ενοχή του πριν από λίγους μήνες.

Keywords
Τυχαία Θέματα