«Βουτιά» θανάτου 28χρονου στη Διώρυγα της Κορίνθου

14:09 4/8/2015 - Πηγή: Espresso
ΡΕΠΟΡΤΑΖ«Βουτιά» θανάτου 28χρονου στη Διώρυγα της ΚορίνθουΤρίτη, Αύγουστος 4, 2015 - 14:04

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τη «βουτιά» θανάτου ενός 28χρονου στη Διώρυγα της Κορίνθου, που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία.

Το βάρος για τη διαλεύκανση της υπόθεσης πέφτει στην ιατροδικαστική εξέταση, τα αποτελέσματα της οποίας αναμένεται να ρίξουν φως στα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τον θάνατο του νεαρού άντρα. Παράλληλα βρίσκεται σε εξέλιξη η έρευνα των

αστυνομικών Αρχών, οι οποίες προσπαθούν να δώσουν απάντηση στο ερώτημα εάν επρόκειτο για αυτοκτονία, ατύχημα ή κάτι πιο σοβαρό...

Χωρίς αισθήσεις

Στελέχη της τοπικής λιμενικής Αρχής ανέσυραν χωρίς τις αισθήσεις του τον άτυχο νεαρό το πρωί της περασμένης Κυριακής, όταν εντοπίστηκε να επιπλέει στο νερό της Διώρυγας κάνοντας όσους βρέθηκαν εκείνη την ώρα στο σημείο να μιλούν για μακάβριο θέαμα. Στη συνέχεια διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν απλώς τον θάνατό του.

Η είδηση προκάλεσε θλίψη στους κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι αναρωτιούνται τι μπορεί να έσπρωξε έναν νεαρό άντρα να χάσει τη ζωή του με αυτόν τον φρικτό τρόπο.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει το Β' Λιμενικό Τμήμα Ισθμιας του Λιμεναρχείου Κορίνθου, ενώ παράλληλα ζητήθηκε από την ιατροδικαστική υπηρεσία Ναυπλίου - Καλαμάτας η διενέργεια νεκροψίας και νεκροτομής.

Keywords
Τυχαία Θέματα