«Βόμβες» Γεωργέα!

ΑΘΛΗΤΙΚΑΑΝΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΟΣΦΠ - ΒΕΡΟΙΑ«Βόμβες» Γεωργέα!Τρίτη, Ιούνιος 30, 2015 - 19:20

«Βόμβες» εξαπέλυσε ο Νίκος Γεωργέας στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, κατά τη διάρκεια της εκδίκασης για τον «ύποπτο» αγώνα Ολυμπιακός-Βέροια (3-0), που διεξήχθη τον Ιανουάριο του 2013, λέγοντας στο

φινάλε της κατάθεσής του ότι «πιστεύω ότι το κανόνισαν και οι δύο ομάδες το ματς, πιστεύω ότι το κανόνισαν οι πρόεδροι»!

Ο Γεωργέας, που κλήθηκε ως μάρτυρας (μαζί με άλλα 16 πρόσωπα), απαντώντας σε ερωτήσεις της Επιτροπής και των δικηγόρων, ξεκαθάρισε αρχικά ότι:

«Εγώ δεν κατήγγειλα τίποτα. Ο ανακριτής με φώναξε και μου είπε πως γνωρίζει ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε... αυτό κι αυτό και πως έχει αναφερθεί το όνομά μου σε κατάθεση. Μου ζήτησε να πω ακριβώς τι έγινε και του είπα. Από μόνος μου μπορεί να μην το έλεγα ποτέ, για να μην κάνω κακό στην ομάδα. Φοβήθηκα χίλια-δυο πράγματα. Είχα και την οικογένειά μου στη Βέροια».

Περιγραφές

Και ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ (και πρώην της Βέροιας), πέρασε αμέσως σε... περιγραφές: «Στα αποδυτήρια ήταν ο προπονητής και μας έδινε οδηγίες. Μετά μπήκε ο Λαναρής και λέει "θέλω να σας πω κάτι. Πρέπει να έρθει 3-0 το ματς". Το άκουσαν και οι 11 παίκτες, σίγουρα. "Οποιος δεν θέλει μπορεί να βγει αλλαγή". Ο προπονητής δεν ήταν μέσα. Ηταν έξω και πήγα και είπε "εγώ σε αυτό το ματς δεν παίζω"».

Τη στιγμή εκείνη ο πρώην μεγαλομέτοχος της Βέροιας, Γιώργος Αρβανιτίδης, φώναξε στον Γεωργέα «Δεν ντρέπεσαι καθόλου; Ο,τι θέλεις θυμάσαι», αλλά ο ποδοσφαιριστής της «Ενωσης» συνέχισε την κατάθεσή του: «Καθυστερήσαμε να βγούμε στον αγωνιστικό χώρο 3 με 4 λεπτά. Ο Ολυμπιακός είχε ήδη βγει. Οι παίκτες που έπαιζαν, ήξεραν, πιστεύω ότι ήξεραν και τα παιδιά που μπήκαν αλλαγή, αλλά δεν παίρνω όρκο. Δεν έχει σημασία αν μπήκε το γκολ (σ.σ.: το 3-0) στο 91'. Σημασία έχει ότι ήρθε το αποτέλεσμα. Στο β' ημίχρονο χαλάρωσαν οι παίκτες. Η γνώμη μου είναι ότι δεν υπήρχε πέναλτι. Πιστεύω δεν ήθελε να διώξει τηn μπάλα ο αμυντικός στο άλλο γκολ... Στον πάγκο γελάγαμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα