Βίαζε επί 13 χρόνια την τρανς κόρη του

ΚΟΣΜΟΣΒίαζε επί 13 χρόνια την τρανς κόρη τουΤρίτη, Μάιος 24, 2016 - 17:37

Νύχτες τρόμου στα χέρια του πατριού της περνούσε επί 13 χρόνια τρανσέξουαλ γυναίκα στην Αυστραλία. Ο εφιάλτης της ξεκίνησε έναν χρόνο μετά την επέμβαση αλλαγής φύλου στην οποία υπεβλήθη και η οποία πυροδότησε τις σεξουαλικές ορμές εκείνου.

Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι τη βίαζε συστηματικά, απειλώντας την παράλληλα ότι, αν αποκάλυπτε το παραμικρό στη μητέρα της και σύζυγό του, θα την κατέστρεφε οικονομικά. Μη έχοντας άλλον τρόπο για να αντιδράσει, η νεαρή γυναίκα -το όνομα της οποίας δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα- αποφάσισε να καταγράψει σε βίντεο τις επιθέσεις του το 2015 και να παραδώσει το υλικό στην αστυνομία, με αποτέλεσμα ο άνδρας να συλληφθεί.

Στη δίκη, που βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη, ο κατηγορούμενος δήλωσε ένοχος για συνολικά τέσσερα περιστατικά επιθέσεων, ωστόσο το θύμα επέμεινε ότι ο «γολγοθάς» της διήρκεσε συνολικά 13 χρόνια. Οπως κατέθεσε, ο πατριός της επιχείρησε να τη φιλήσει για πρώτη φορά έναν χρόνο αφότου έγινε γυναίκα, λέγοντάς της: «Δεν μπορώ να συγκρατηθώ, έχεις γίνει μια πολύ όμορφη κοπέλα». Αρχικά εκείνη τον έσπρωξε, όμως μερικές ημέρες αργότερα εκείνος το έκανε διά της βίας.

Απειλές

Στο διάστημα των 13 χρόνων επαναλάμβανε συνεχώς την απειλή ότι θα κατέστρεφε οικονομικά τη μητέρα της κοπέλας, σε περίπτωση που εκείνη μαρτυρούσε σε οποιονδήποτε αυτό που συνέβαινε, συνεχίζοντας ανενόχλητος τις σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος της. Ενα βράδυ, μάλιστα, την πήγε σε ξενοδοχείο, λέγοντάς της ότι θα ήταν το «ταξίδι του μέλιτος» για εκείνους, και απαίτησε να κάνει κολπικό σεξ μαζί της, για πρώτη φορά. Το θύμα τού εξήγησε ότι δεν ήταν σωματικά έτοιμη για κάτι τέτοιο, καθώς υπήρχαν φόβοι τραυματισμού της περιοχής, όμως εκείνος αγνόησε τις κραυγές της και τη βίασε.

Keywords
Τυχαία Θέματα